vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Komedi

American Woman

2017 • USA

En ensamstående mamma lämnar sin rika man för att ensam uppfostra sina två döttrar i 1970-talets Los Angeles. Samtidigt försöker hon hantera sitt kärleksliv tillsammans med sina två bästa vänner. Inspirerad av realitystjärnan Kyle Richards barndom.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Liberation
  Komedi, S1:A1

  Bonnie upptäcker att hennes man Steve är otrogen, vilket vänder upp och ner på hennes tillvaro. Med hjälp av hennes väninna Kathleen får hon hjälp med att få rätsida på allt igen och klara sig själv med sina två döttrar i 1970-talets Los Angeles.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Changes and The New Normal
  Komedi, S1:A2

  Kathleen och Diane kommer till undsättning när Bonnie inser att hon måste sköta sin egen ekonomi. Diane har ögonen på en befordran medan Kathleen startar ett nytt affärsprojket med Greg samtidigt som de måste jobba på sina personliga problem.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - The Party
  Komedi, S1:A3

  Kathleen drar med sig Bonnie och Diana på en fest uppe i bergen, allt för att få kontakt med sin idol och absoluta förebild Lori men när Diane försöker komma loss där ifrån brakar allt lös. Bonnie finner sig i en ny spännande position.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - The Cost of Living
  Komedi, S1:A4

  Det stora genombrottet för Jessica kommer samtidigt som Bonnie kämpar med att finna sig i rollen som ensamstående mamma och allt som följer med det. Greg och Kathleen fortsätter jobba på sina gemensamma problem medan Diane får arrangera en date.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Adam
  Komedi, S1:A5

  Bonnies relation med Adam rör sig med en väldigt fart framåt, vilket tyvärr leder till att hennes relation med sina egna barn får sig en törn. Diana och Alan går ut för en storslagen kväll medan Kathleen predikar vikten av att kunna älska sig själv.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - The Heat Wave
  Komedi, S1:A6

  Bonnie bjuder in sin kollega Louises att umgås tillsammans med Bonnie och hennes vänner vid poolen. Diana efterfrågar en befordran på sitt jobb eftersom hennes relation med sin dominerande mor nöter på henne. Becca får till det med Louises son.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - The Agreement
  Komedi, S1:A7

  Kathleen och Gregs relation får sig en törn när en mystisk man från Gregs förflutna introduceras. Bonnie vill att Adam ska få träffa hennes två döttrar medan Dianne omfamnar sin egen sexualitet med öppna armar. Jessicas födelsedagsfest avbryts.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Jack
  Komedi, S1:A8

  När nya upptäckter om Greg kommer till ytan måste Kathleen hantera dessa och även informationen om vad de kan innebära för deras framtida relation. Diane får chockerande dåliga nyheter på jobbet medan Bonnie blir rädd för sin hälsa skull.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - The Breakthrough
  Komedi, S1:A9

  Efter att ha besökt ett EST-möte upptäcker Kathleen svaret på ett antal problem som hon har i sitt liv. Diane får en ny vän medan Bonnie väljer att strunta i en viktig uppgift från sitt jobb för att istället följa med på ett äventyr med Adam.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Obstacles and Assets
  Komedi, S1:A10

  Kathleen upplever stor framgång på kontoret och känner sig mycket stärkt av detta och sin spirande karriär. Bonnie däremot får ta konsekvenserna av sitt handlande efter ett misstag på jobbet, medan Diana kommer närmre sin chef.

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - I Will Survive
  Komedi, S1:A11

  Bonnie som desperat vill att hennes barn ska vara nöjda och glada, överväger att ge sin före detta man Steve en till chans. Kathleen brottas med ett viktigt val som kan påverka hennes framtid medan Diana gör sig hemmastadd på sin nya position.

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Säsongsavslutning - I Will Survive
  Komedi, S1:A12

  Bonnie ger Steve en till chans i ett desperat försök att göra barnen lyckliga. Kathleen kämpar för att fatta rätt beslut om sin framtid. Diana sätter sig in i en ny roll på jobbet.

  Viaplay