vidare till tv.nu
Anders knackar på

Anders knackar på

2018, Intervju, Reality, Sverige

Anders Öfvergård flyttar in hos en känd person men han vet inte vem det är innan han knakar på. Under några dagar lär de känna varandra och det bjuds på nyfikna samtal. Anders hjälper även till med något värdarna behöver åtgärdat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Anders knackar på del 1
  Intervju, Reality

  Det är vackert i skärgården hos Peter Magnusson men en strulig avloppstank gör det svårt att njuta av idyllen. Anders kommer till undsättning och fixar samtidigt taket, farliga elkablar och Peters knakiga hantverkarsjälvförtroende.

 • Avsnitt 2 - Anders knackar på del 2
  Intervju, Reality

  Hannah Graaf har köpt ett mysigt radhus till sig och sina fyra barn. Problemet är bara att det fattas sovrum och barnen måste dela säng. Det blir intensiva dagar, framför allt med Anders alla synpunkter på Hannah som nybliven radhusägare.

 • Avsnitt 3 - Anders knackar på del 3
  Intervju, Reality

  Anders beger sig hem till Dogge vars hem är i stort behov att upprustning. Taket läcker och hela huset är proppfullt med grejer. Enligt Dogge är det så det fungerar hemma hos familjen Leon men Anders anser inte att det är ett hållbart koncept.

 • Avsnitt 4 - Anders knackar på del 4
  Intervju, Reality

  Siw och Fredrik har inte renoverat släkttorpet på 40 år, vilket enligt Anders är en katastrof. Han sätter hela familjen i arbete men de stöter genast på problem. Familjens hantverkarkunskaper är nämligen knappa och det märks oroväckande tydligt.

 • Avsnitt 5
  Intervju, Reality

  I flera år har Dregen lovat sin son ett eget sovrum som aldrig har blivit av. Annars tycker han att lägenheten funkar - fram tills Anders kliver över tröskeln. Efter några dagar med Anders vantrivs Dregen i lägenheten och en förändring är ett måste.