vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Anders knackar på

...

Sverige
IntervjuRealityRenovering
0
0

Anders Öfvergård flyttar in hos en känd person men han vet inte vem det är innan han knackar på. Under några dagar lär de känna varandra och det bjuds på nyfikna samtal. Anders hjälper även till med något värdarna behöver åtgärdat.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Peter och Karin
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A1

  Anders ställs inför sin största utmaning hittills: Peter Jihde och hans fru Karin. De har bott i sin villa i snart åtta år, men är inte mycket för hemmafix. Uteplatsen förfaller, ventilationen är trasig och elen begriper sig ingen på.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Kajsa och Josefin
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A2

  Anders besöker Kajsa Bergqvist som bor ute i skärgården med sin partner Josefin i en fantastisk grosshandlarvilla med otroliga vyer. Kajsa och Josefin drömmer om ett växthus och vill göra blomlådor, men borde exempelvis prioritera att taket läcker.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Kakan Hermansson
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A3

  Anders besöker Kakan Hermansson. Kakan älskar vackra saker - men de är överallt. Anders tycker hon skulle må bra av lite mer ordning och reda, medan Kakan tycker Anders måste inse att det finns fler sanningar än hans egen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - LaGaylia Frazier
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A4

  Anders besöker LaGaylia Frazier. En chockad Anders konstaterar snabbt att en smärre bomb verkar har exploderat i LaGaylias garderob som håller på att falla sönder. Dessutom har bikramyoga i badrummet gjort att tapeten börjat falla av.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Patrik och Nina
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A5

  Anders hälsar på hemma hos musikern Patrik Arve och hans fru Nina i deras villa. Patrik älskar att snickra men hinner inte med allt underhåll i huset vilket har gjort att induktionshällen har spruckit på mitten och garderoberna är överfyllda.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Morgan Alling
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A6

  Anders besöker perfektionisten Morgan Alling som inte vågar göra fel utan istället låter det vara. Altanen är halvfärdig, hyllor kommer inte upp och sovrummet är provisoriskt. Anders försöker gå i botten med problemen och få färdigt projekten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Yvonne Ryding
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A7

  Yvonne Rydings hus är inte likt något annat. När Anders knackar på hos den före detta Miss Universum möts av han takstuckaturer, pelare och en fransk slottstil han inte förväntat sig. Yvonne älskar det! Eller, gör hon verkligen det?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Anja och Filippa
  Intervju, Reality, Renovering, S5:A8

  Anders hälsar på hemma hos Anja Pärson och Filippa Rådin. Anja och Filippa älskar att starta projekt - men inte att slutföra dem. Paret har en gigantisk oanvänd balkong och växthus och i trädgården förvarar de medaljer.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy