vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Animerat, Komedi

Animals

7.3 IMDb2017

Producenterna Jay och Mark Duplass (Togetherness) ligger bakom en ny animerad serie med halvtimmeslånga avsnitt av manusförfattarna och regissörerna Phil Matarese och Mike Luciano. Vi får möta de kuvade varelserna som lever i en av vår planets mest ogästvänliga miljöer: New York. Rösterna i den här mörka, satiriska komedin görs av flera kända komiker och visar att oavsett om det handlar om försmådda råttor, duvor som ifrågasätter könsroller eller vägglöss med medelålderskris så är det besvärande småpratet, de moraliska tvetydigheterna och den existentiella ångesten hos dessa icke-mänskliga stadsinvånare plågsamt lik vår egen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Rats.
  Animerat, Komedi, S3:A1

  Tre år efter att den gröna bomben utplånade människorna i New York, drar råttorna Phil och Mike runt i stan efter en blöt kväll. I sökandet efter en saknad bil stöter de på många olika arter och hemskheter längs vägen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Dogs.
  Animerat, Komedi, S3:A2

  I sin strävan att passa in i en värld där hundar saknar ägare på grund av den gröna bomben som utplånade hela New York av mänskligheten, kämpar hunden Phil med att bli självständig och inte längre vara beroende av människan.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Pigeons.
  Animerat, Komedi, S3:A3

  Sagan om den obetydliga men vansinnigt modiga fågeln Wallet. Han lämnar sitt hem efter en tragedi och tar sig till Pigeon Heights. Där blir han den nyligen krönta duvkungen Phils högra hand efter att ha räddat dagen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Horses.
  Animerat, Komedi, S3:A4

  I det nya klassamhälle som råder i hästarnas värld hamnar en rik hästs dotter, Julia, i ett triangeldrama mellan den friare som hennes far har godkänt, och enkel draghäst Georgie från fel sida av spåren.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Stuff.
  Animerat, Komedi, S3:A5

  En underlig olycka får en hög med slumpmässiga saker att vakna till liv. De levande föremålen får erfara livets alla upp- och nedgångar på vägen mot självförverkligande, och även meningen med alltihop.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - At a Loss for Words When We Needed Them Most or...The Rise and Fall of GrabBagVille.
  Animerat, Komedi, S3:A6

  Drama uppstår när en grupp outsiders i Grabbagville från olika arter som hamstrar, ökenråttor, marsvin och illrar får förmågan att kommunicera med varandra när de utsätts för hot från reptilsamhället.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - The Trial.
  Animerat, Komedi, S3:A7

  Isolering blir för mycket för soldaterna Phil och Mike, medan djursamhället samlas för århundradets rättegång där råttorna Phil junior och Mike debatterar om Jim Carrey eller Adam Sandler är tidernas främsta komiker.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - The Democratic People's Republic of Kitty City.
  Animerat, Komedi, S3:A8

  Phil junior och Mike, råttvänner från förr tvingas tillbaka till varandra efter den heta debatten och ger sig an på en resa in i fientligt katt-territorium. Phil får idén om att styra upp en musikfestival.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - So You Think You Won't Treason?!
  Animerat, Komedi, S3:A9

  Sedan doktor Labbrock släppte den gröna bomben över New York, har den amerikanska regeringen sållat ut potentiella förrädare. De meniga Phil och Mike hamnar i en prekär situation när spänningarna trappas upp.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - Roachella.
  Animerat, Komedi, S3:A10

  New Yorks djurbestånds öde står på spel, och råttorna Phil och Mike försöker utfylla Phils idé om Roachella, djurrikets största musikfestival. Kris uppstår när upprörda Jim Carrey -anhängare gör sin röst hörd.

  HBO Nordic