vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama

Anna Pihl

6.0IMDbDanmark

Anna Pihl tillbringar dagarna med att bekämpa brottsligheten i ett av Köpenhamns farligaste kvarter.
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Manden i mosen
  Kriminaldrama, S3:A1

  Anna börjar sitt nya jobb som kriminalare och hennes första uppdrag blir att försöka identifiera en död man. När Anna senare förhör en misstänkt hamnar hon i en farlig situation. Kim och Karim råkar ut för en våldsam händelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Sandt eller falsk
  Kriminaldrama, S3:A2

  Martin är tillbaka hos polisen och eftersom han börjat på kriminalavdelningen är Anna och han kollegor igen. De får i uppdrag att undersöka stölderna på ett kryssningsfartyg och misstänker till en början att det rör sig om ficktjuvar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Hus forbi
  Kriminaldrama, S3:A3

  En hemlös man hittas under en bro och vid första anblicken misstänker man att han försökt ta sitt liv. Men när Anna börjar göra efterforskningar dyker ett vittne upp som har en helt annan uppfattning om vad som hänt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S3:A4

  När Anna och Daniel är på väg hem efter ett biobesök blir de överfallna av fyra ungdomar. Polisen tror att det handlar om så kallad happy slapping där ungdomar överfaller folk och spelar in det på mobiltelefonen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - En gang skyldig
  Kriminaldrama, S3:A5

  En pojke försvinner när han besöker zoo och hans sko hittas. Allt pekar på att det är en pedofil som är i farten. När man tar in en misstänkt till förhör tycker Anna att Eva går för hårt fram men hennes chefer vill inte lyssna på henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Altanpigen, del 1 - Springet
  Kriminaldrama, S3:A6

  En ung kvinna, med pakistanskt ursprung, försöker ta livet av sig. Till en början tror polisen att det handlar om att kvinnan vill slippa ingå ett tvångsäktenskap. Anna och hennes kollegor börjar undersöka omständigheterna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Altanpigen, del 2 - Opgøret
  Kriminaldrama, S3:A7

  Jamilla från Pakistan klarade inte av pressen från familjen och nu är förberedelserna i full gång inför hennes bröllop med den pakistanske maffiabossens son. Samtidigt gör Mahmood allt för att vinna Jamilla tillbaka.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Mikalas valg
  Kriminaldrama, S3:A8

  Anna får under en narkotikautredning arbete på ett fängelse. Ett fängelse där hennes tidigare kollega och vän, Mikala, avtjänar sitt straff. Kim och Shamira planerar att flytta ihop men som vanligt går det inte riktigt som Kim tänkt sig.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Under anklage, del 1 - Skuddet
  Kriminaldrama, S3:A9

  Under en snatteriutredning blir Anna tvungen att ta till vapen vid ett gripande, vilket får allvarliga konsekvenser inte bara för fallet utan också för Anna personligen. Henning gör allt han kan för att stötta henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Under anklage, del 2 - Nedtælling
  Kriminaldrama, S3:A10

  Anna har blivit avstängd efter mordet på Björn och åklagaren kräver att Anna ska ha ett långt fängelsestraff. Anna och Martin gör efterforskningar på egen hand och en del tyder på att polisen missat viktiga detaljer i utredningen.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer