vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Appalachian Outlaws

2014

Ginsengskördare för ett gatukrig mot utomstående som vill ha en andel av den dyrbara roten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Det är början på ginsengsäsongen i Appalacherna och alla i gänget, från West Virginia till Georgia, hoppas bli rika på den gyllene roten.

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Priset på ginseng skjuter i höjden och folk utifrån, såsom Greg Shook, strömmar in till West Virginia för att tjäna pengar. De märker dock snart att lokalbefolkningen ogillar främlingar.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  När han misslyckats med att leverera den första beställningen i sin karriär satsar Tony Coffman dubbelt på sin största order någonsin - otänkbara 225 kilo på bara en vecka.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Det spända läget i Appalacherna smäller snart. Greg Shook och hans lastbil får en påminnelse från Simpsons: Utomstående bör ge sig av.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Kinesiska köpare gör den största beställningen i Tony Coffmans karriär - 340 kilo ginseng. Lyckas han så blir han rik, men med vintern i antågande och affischer på Corby The General Patton över hela West Virginia är det en orimlig uppgift.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Under de sista dagarna av ginsengsäsongen riskerar grävarna allt för en sista vinst. Greg Shook firar ner sig för en klippa medan Ron och Obie kryper långt in i en grotta för att fly undan beväpnade marijuanaodlare.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer