vidare till tv.nu
Are You There, Chelsea?
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Are You There, Chelsea?

2012, Sitcom, Säsong 1, Avsnitt 11

Chelsea får syn på ett par snygga skor i ett skyltfönster som hon desperat gärna vill ha. Rick är fast besluten om att vinna en tävling för att kunna lägga vinstpengarna på sin egna bar.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sitcom

  Chelsea vill flytta närmare sitt jobb och hittar tillsammans med sin bästa vän en lägenhet. Sloane är höggravid och väntas föda vilken dag som helst.

 • Avsnitt 2
  Sitcom

  Sloanes pojkvän från högstadiet, Matt Gunn, dyker upp på baren. Chelseas tonårsfantasier väcks till liv och trots protester från Sloane kan hon inte motstå frestelsen att gå på en dejt med honom.

 • Avsnitt 3
  Sitcom

  Sloane planerar en social tillställning på sportbaren med sitt kristna band. Chelsea tycker bandets sångare Luke är attraktiv men hans oskuldsfulla image orsakar problem. Ricks gamla flickvän Nikki börjar jobba i baren.

 • Avsnitt 4
  Sitcom

  Nikkis fästman Elliot får kalla fötter inför bröllopet och hon får hjälp av Chelsea, Olivia och Dee Dee att göra sig vacker för honom. Men när deras plan sätts igång inser Chelsea snart att hon kommer bli fast med Nikki längre än hon anat.

 • Avsnitt 5
  Sitcom

  Chelsea vill byta gynekolog och Sloane ger henne numret till sin. När det visar sig att han, doktor Thomas, är både attraktiv och charmig faller Chelsea direkt och försöker få en dejt med honom.

 • Avsnitt 6
  Sitcom

  Chelsea inser att kunden Tim arbetar med marknadsföring och börjar dejta honom för att försöka få en arbetsintervju åt Olivia på hans firma. Till hennes förtvivlan visar det sig dock att Tim är väldigt känslig och börjar gråta för minsta lilla.

 • Avsnitt 7
  Sitcom

  Dee Dee berättar för Chelsea och Olivia att hon har en kudde som hon har döpt efter Maria Lopez. Chelsea kan inte bevara hennes hemlighet och i ett försök att stilla sitt samvete försöker hon ordna så att Dee Dee får träffa den riktiga Maria Lopez.

 • Avsnitt 8
  Sitcom

  Chelsea träffar den snygge basebollspelaren Tommy Martinez och faller som en fura. Men när det visar sig att han ska börja spela för Chelseas favoritlags motståndare hamnar hon i en jobbig sits med sin pappa.

 • Avsnitt 9
  Sitcom

  Rick lyckas få Jerry att ge honom positionen som manager på sportbaren och till en början ger Chelsea och resten av gänget honom sitt stöd. Nikki övertygar Dee Dee att följa med på en själslig rengörning i ett försök att bli av med negativitet.

 • Avsnitt 10
  Sitcom

  Sloane bjuder alla på middag på en fin fransk restaurang, som tack för att det stöd hon fick under sin graviditet. Chelsea träffar den snygge och talangfulle kocken Robert som börjar uppvakta henne med storslagna middagar.

 • Avsnitt 11
  Sitcom

  Chelsea får syn på ett par snygga skor i ett skyltfönster som hon desperat gärna vill ha. Rick är fast besluten om att vinna en tävling för att kunna lägga vinstpengarna på sin egna bar.

 • Avsnitt 12
  Sitcom

  Chelsea planerar en överraskningsfest för att fira Sloanes födelsedag men det blir inte som hon har tänkt sig. Den stora överraskningen blir istället att Sloanes make Chris är på väg hem från Afghanistan.