vidare till tv.nu
Asiens undervärld
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Asiens undervärld
Asia's Underworld

2012, Kriminalare

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undervärlden som utgör Asiens brottslighet.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Lönnmördare
  Kriminalare

  I det här avsnittet hamnar man mitt emellan professionella lejda mördare och lagen. Man får höra från båda sidor och får veta mer om deras långvariga strider för att ta kontroll över det kaotiska Manila.

 • Avsnitt 2 - Barnsexbanditer
  Kriminalare

  Perversa och fördärvade - pedofili är ett av världens mest avskyvärda brott eftersom förövarna utnyttjar de försvarslösa och oskyldiga. Här dyker man djupt ner i den vedervärdiga undre världen och får höra chockerande berättelser från offren.

 • Avsnitt 3 - Knarklangare
  Kriminalare

  Polisen uppskattar att 1.7 miljoner människor i Filippinerna är drogberoende. Tack vare att langare och tillverkare fortsätter att producera dessa lönsamma olagliga ämnen, säljs droger värda omkring 20 miljoner dollar varje dag landet runt.

 • Avsnitt 4 - Pirater
  Kriminalare

  Moderna pirater liknar på intet sätt sagornas beskrivningar. Piraterna i Sydostasien bör man inte leka med. I Malaccas sund möter man verkliga acehnesiska pirater som lever på att råna fartyg och båtar, beväpnade på olika sätt.

 • Avsnitt 5 - Hallickar
  Kriminalare

  Sexindustrin har tjänat stora pengar under många generationer. Hallickarna är de som tjänar på industrin genom att lura kvinnor in i organiserade prostitutionsligor. I Mongoliet beräknar man att det går en prostituerad för varje 140 stycken invånare.

 • Avsnitt 6 - Human Traffickers
  Kriminalare

  Svek och list är vad som behövs när man handlar med människor och offren lockas med löften om välbetalda jobb. Att sälja människor som om de vore egendomar är en lukrativ industri som omsätter mer än 5 miljarder dollar om året.

 • Avsnitt 7 - Olagliga spelligor
  Kriminalare

  Olagliga spelligor tjänar miljoner på höga odds och underjordiska kasinon. Här får man träffa spelberoende personer som spelar på allt från duv-race till presidentval och skrupelfria vadhållningsagenter som använder utpressning för att få betalt.

 • Avsnitt 8 - Lånehajar
  Kriminalare

  Lånehajar tillhandahåller snabba lån på tusentals kronor utan att fråga vad det ska användas till. Men om en person inte kan betala igen dyker hajarna ner på direkten. De använder sig av utpressning, kidnappning och våld.