vidare till tv.nu
Autopsy

Autopsy

Dokumentär, Medicin, USA

En av landets mest hyllande rättsmedicinska patologer, Dr Michael Baden, undersöker mysterierna som döljer sig bakom onaturliga dödsfall.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Confessions of a Medical Examiner
  Dokumentär, Medicin

  Denna timslånga America Undercover-dokumentär utforska flera av dr Michael Badens mest provokativa fall. Baden är en före detta rättsläkare från New York som har utfört över 20 00 obduktioner över de senaste 32 åren.

 • Avsnitt 5 - Dead Men Do Tell Tales
  Dokumentär, Medicin

  Denna dokumentär i serien Autopsy visar hur viktiga rättsmedicinska bevis kan vara när det gäller att avslöja sanningen bakom misstänkta dödsfall eller misshandelsfall.

 • Avsnitt 6 - Secrets of the Dead
  Dokumentär, Medicin

  En avskuren hand leder till en voodoo-utövare och bitmärken på en kropp leder till en makes dom. Hår som hittas leder till en dom för mordet på en kvinna och hennes bebis.

 • Avsnitt 7 - Dead Men Talking
  Dokumentär, Medicin

  En scoutledare räddas av ännu inte kläckta fluglarvsägg. Ett nästan perfekt mord i klassisk Hitchcock-tappning. Ett våldtäktsoffer är fast besluten att få sista ordet. Detta är några av fallen som Autopsy 7: Dead Men Talking handlar om.

 • Avsnitt 8 - Dead Giveaway
  Dokumentär, Medicin

  Ett sjukt fall av syskonsabotage, ett mysterium med en saknad person som får ett klibbigt slut, ett blodindränkt mord som sniffas ut av en Sherlock Holmes i hundskepnad. Detta är några av fallen som Autopsy 8: Dead Giveaway handlar om.

 • Avsnitt 9 - Dead Awakening
  Dokumentär, Medicin

  En hel familj förgiftas av en okänd inkräktare. Två föräldrars dödsorsaker utreds på nytt efter att en kvinna tar kontakt med dr Baden på nätet. Detta är några av fallen som Autopsy: Dead Awakening handlar om.

 • Avsnitt 12 - Sex, Lies and Murder
  Dokumentär, Medicin

  En fågelälskare hittas död med sin kära kakadua vid sin sida. En kvinna misstänker att hennes bror har mördats av sin fru och vänder sig till dr Michael Baden för hjälp. Detta är några av de fall som Autopsy 11: Sex, Lies and Murder handlar om.