vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Bäckström

...

Sverige
Thriller
0
0

Mordutredaren Bäckström måste jobba i uppförsbacke när ett kvinnokranium hittas i skärgården, och mysteriet bara växer när offrets identitet klarläggs.
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Rollen passar Kjell Bergqvist som handsken...

 • Bergqvist är perfekt som Bäckström.

 • ...en befriande underhållande deckare.

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Thriller

  Bäckström är först på plats efter att kändisadvokaten Tomas Eriksson mördats. Polisen kan initialt inte utesluta att Bäckström själv är mördaren. Eriksson var ju hans ärkefiende. Samtidigt avslöjas ny information om offrets kärleksliv.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Thriller

  Mordet på Eriksson verkar vara svårt att lösa, inte minst när Bäckström tas bort från utredningen, och Ankan tar över. Bäckström börjar gräva i misshandeln av baron Von Comers, och det visar sig att de två fallen hänger ihop.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Thriller

  En gammal rysk speldosa, som föreställer sagofiguren Pinocchio och är värd runt 300 miljoner kronor, verkar vara motivet bakom morden. Bäckström vill ta reda på vem som har ägt speldosan tidigare, i hopp om att hitta föremålet.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Thriller

  Ankan börjar tvivla på Bäckströms ärlighet, medan Eriksson visar sig ha burit på en stor hemlighet som kastar nytt ljus över mordnatten. Samtidigt riskerar Olsson att förstöra hela utredningen i ett desperat försök att imponera på Ankan.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Thriller

  Bäckström mottar dödshot och det verkar som att Tina är den enda som kan hjälpa honom. Polisen, med Ankan och Olsson i spetsen, sätter span på Bäckströms bäste vän i hopp om att leda utredningen framåt. Samtidigt börjar G Gurra agera misstänksamt.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Thriller

  Kriminalserie baserad på Leif GW Perssons böcker om den självgode mästerdetektiven Evert Bäckström.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy