vidare till tv.nu
ANNONS

DiskussionMatlagningMusik

Benjamins
Benjamins käk

Sverige

God mat, ärliga samtal och och oväntade upptåg väntar när Benjamin Ingrosso bjuder in gamla som nya vänner på middag. Pianot står redo för den som får feeling och till bords serveras några av Benjamins favoriträtter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A1

  Benjamin är tillbaka i köket och får besök av Klara och Johanna Söderberg från First Aid Kit, Shima Niavarani och Mauri Hermundsson. Det bjuds bland annat på flera olika förrätter och en härlig Ted Gärdestad-tolkning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A2

  Det bjuds på italienskt med den klassiska efterrätten Tiramisu i fokus. Benjamins farfar och farmor, Nonno och Nonna, kommer och lagar sin version och det gör även stjärnkocken Tom Sjöstedt. Dessutom kommer Miss Li och Jerka Johansson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A3

  Kim och Sonny från Norlie och KKV kommer och Kim imponerar på Silvana Imam med sin freestyle-rap. Sofia Dahlén har skrivit en dikt som får Benjamin att bli rörd och hon får även trösta honom när den vita pizzan inte riktigt blir som det var tänkt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A4

  Benjamin bjuder på Fried Chicken Burger och de som får smaka är inga mindre än Moonica Mac, Klas Eriksson och Steffo Törnqvist. Dessutom lagar Steffo en överraskningsdessert och Icona Pop dyker upp och serverar hotshots.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A5

  Jason Diakité och stjärnkrögaren Joel Åhlin lagar en perfekt köttfärssås med Benjamin. Sarah Dawn Finer bjuder på skönsång och lite senare trillar Hybris-gänget in och försöker bringa klarhet i Jasons tes att alla kan rappa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A6

  Daniela Rathana, Valter Skarsgård och Omar Rudberg är kvällens gäster och tryffel står på menyn. Utöver det lagar Benjamin en egenkomponerad efterrätt - glassmacka. Dessutom dyker Edvin Ryding upp och förgyller kvällen ytterligare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A7

  Linnea Henriksson gästar Benjamin tillsammans med Tina Nordström och Markus Krunegård. Tina överraskar Benjamin med att ha med sig en flådd hare och Benjamin överraskar i sin tur Linnea med ett födelsedagsfirande ihop med Oscar Zia.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Diskussion, Matlagning, Musik, S2:A8

  Niklas Ekstedt visar Benjamin hur man gör köttbullar över öppen eld. Övriga gäster är Moviestar-legendaren Harpo och programledaren och författaren Petra Mede. Lagom till efterrätten, som är Pavlova, dyker Sara Zakharias upp.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer