vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Benjamins
Benjamins käk

...

Sverige
DiskussionMatlagningMusik
0
0

God mat, ärliga samtal och och oväntade upptåg väntar när Benjamin Ingrosso bjuder in gamla som nya vänner på middag. Pianot står redo för den som får feeling och till bords serveras några av Benjamins favoriträtter.
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Säsong 3S3:A1, Diskussion, Matlagning, Musik

  Benjamin är tillbaka i sitt älskade kök och den här gången får han besök av sin bästis Björn, Carola Häggkvist och Johanna Nordström. Kvällens tema är billig lyx, men vad kommer gästerna kommer tycka om fiskbullar på menyn?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Säsong 3S3:A2, Diskussion, Matlagning, Musik

  Det blir fransk mat på menyn när Benjamin bjuder in tre av sina förebilder på middag. Gästerna den här kvällen är barndomsidolen Oskar Linnros och en av Sveriges mäktigaste röster, Seinabo Sey. Sen kommer också stjärnkocken Marion Ringborg.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Säsong 3S3:A3, Diskussion, Matlagning, Musik

  Om man någon gång undrat vad en japansk taco är så är det läge att titta när Benjamin lagar Asian fusion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Säsong 3S3:A4, Diskussion, Matlagning, Musik

  Få svaret på hur många pappor Benjamin har i kvällens avsnitt som gästas av Tommy Körberg, Alba August och Mapei. Menyn den här kvällen är hämtad från det italienska köket.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Säsong 3S3:A5, Diskussion, Matlagning, Musik

  Vad får man om man sätter ihop Petter Stordalen, artisten Elliphant och köksmästaren Stefan Ekengren? Svaret är fullständigt kaos och en väldigt spännande meny baserad på något så vanligt som potatis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Säsong 3S3:A6, Diskussion, Matlagning, Musik

  Benjamin bjuder in till en riktig tjejmiddag. Gästerna som får smaka på hans meny bestående av lyxiga sommarminnen är Sarah Sjöström, Sigrid Raabe och Molly Hammar. Sedan dyker det även upp en överraskning eller två.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Säsong 3S3:A7, Diskussion, Matlagning, Musik

  Sarah Klang, Fredrik Strage och Alexander Kronlund är gäster hos Benjamin den här kvällen och till varmrätt serveras något så exklusivt som korv med bröd. Dessutom bjuder Alexander in hela gänget i sin rullande musikstudio.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Säsong 3S3:A8, Diskussion, Matlagning, Musik

  Benjamin bjuder in till det allra sista avsnittet av Benjamins någonsin. Gästerna avlöser varandra och vi möter både nya och gamla ansikten i köket. Sedan blir det världspremiär för Björn och Benjamins låt.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy