vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

Besatt

5.0 IMDb2019 • Norge

Kriminalarna Sander Holm och Max Sørensen utreder ett märkligt fall då fyra pojkar hittas döda. Inom kort hemsöks båda av hemska mardrömmar, och tvingas fråga sig vem, eller vad, de faktiskt jagar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Ålar
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Fyra pojkar hittas döda i en övergiven bassäng och kriminalarna Sander Holm och Max Sørensen utreder fallet. De upptäcker snart att en femte pojke är involverad, som nu är spårlöst försvunnen.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Fallen binds samman
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Det visar sig att den femte pojken, Jabrill, kan kopplas till ett mordfall som Max fru Asha har jobbat med, och att Jabrill hade en misstänkt besökare precis innan hans försvinnande.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Dörren
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Den mördade juridikstudenten visar sig ha kopplingar till prostitution. Sander och Max delar med sig av sitt familjeliv. Ett tips leder Max till en hemlig plats i skogen där han hittar något oväntat.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Väntan
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Dörren måste undersökas av en specialstyrka innan utredningen kan fortgå. Max ifrågasätter Sanders taktiker och gräl utbryter. Sander konfronterar Bo, och Asha undrar vad hennes klient Magnus döljer.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Razzian
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Max handlar i ren ilska och riskerar sin karriär. Max erkänner för Asha varför han känner skuld för sonens död. Max och Sander jagar en människohandlare, som verkar ha kopplingar till en av dem.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - På riktigt
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Både Sander och Max upplever våldsamma hallucinationer som blir till verklighet. Granskningen av Sander fortsätter, och bilderna av honom i människohandlarens hem får en oväntad förklaring.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Sanningen
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Kriminalarna återhämtar sig på sjukhus, och utredningen visar sig ligga närmare Sanders förflutna än de trott. Asha undrar om hennes äktenskap kan räddas. Bo erkänner sanningen om sin hjärnskada.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Sjön
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Max och Sander konfronterar Noah, som skickar dem till sjön där båda tvingas möta de mardrömmar som hemsökt dem. Bo följer efter dem till sjön och ställs inför ett avgörande beslut.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer