vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Bilar, Reality

Big Easy Motors

2016 • USA

I New Orleans förvandlar Charles Handler och hans team högar av skräp till fantastiska bilar i hopp om att få en vinst när de säljer dem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Camaro Cash-In
  Bilar, Reality, S1:A1

  Mitt i sumpmarken stöter Charles och Trey på en Z28 Chevrolet Camaro från 1970 som behöver renoveras. Om Charles kan bevisa äktheten och fixa den en gång så eftertraktade bilen kan han tjäna stora pengar.

 • Avsnitt 2 - Voodoo Demon
  Bilar, Reality, S1:A2

  Charles och Trey råkar se en ovanlig Dodge Demon från 1972 på gatan i New Orleans. Efter att ha snappat åt sig den för 2 500 dollar har de bara en vecka på sig att bygga om den till den ultimata gatumaskinen.

 • Avsnitt 3 - Heavy Chevy
  Bilar, Reality, S1:A3

  Charles och Trey får i uppgift att renovera den lokala legenden och rockstjärnan Pepper Keenans Chevrolet från 1955. De antar utmaningen att bygga om motorn och plocka ut över 400 hk för bara 17 000 dollar.

 • Avsnitt 4 - The Ballad of El Camino
  Bilar, Reality, S1:A4

  Trey och Charles försöker väcka nytt liv i en Cheva El Camino från 1968 som är full med rost och saknar motor och växellåda. Teamet har bara tre veckor på sig att förvandla den här skräphögen till den tuffing den en gång var.

 • Avsnitt 5 - Big Easy Bandit
  Bilar, Reality, S1:A5

  Charles och Trey hittar nästa projekt, en ovanlig Bandit Edition Pontiac Firebird Trans-Am, på sin kompis skrotupplag. Men om inte Charles hittar en köpare till en Cobra Jet Mustang från verkstaden förlorar han 14 000 dollar.

 • Avsnitt 6 - The Wild One
  Bilar, Reality, S1:A6

  Charles och Trey åker till en gård precis utanför staden för att köpa sitt nyaste projekt - en sliten Ford Mustang från 1967. Efter att ha insett hur sällsynt bilen är måste de bestämma om de bara ska renovera den eller trimma den.

 • Avsnitt 7 - Po' Boy Pantera
  Bilar, Reality, S1:A7

  The Bomb Factory får chansen att köpa en extremt ovanlig, utländsk muskelbil. Eftersom priset är för högt skaffar de en finansiär. Nu står inte bara mycket pengar på spel, utan även deras rykte!

 • Avsnitt 8 - Mission Commission
  Bilar, Reality, S1:A8

  Efter ett helt års sökande hittar och köper Charles äntligen den 926 Chrysler 300 han har drömt om. Men han får mer problem än väntat och tvingas snart hitta en bil som kan ersätta den på en mässa för custombilar.

 • Avsnitt 9 - Bet on the 'Vette
  Bilar, Reality, S1:A9

  I en tom lagerlokal hittar Charles en Chevrolet Corvette från 1959. Auktionen är om tio dagar och han jagar delar längs hela Gulfkusten. Det blir en kamp mot klockan för att hinna renovera den klassiska bilen på mycket kort tid.

 • Avsnitt 10 - Maverick Mojo
  Bilar, Reality, S1:A10

  När Charles och Trey fixar en Ford Maverick Grabber från 1970 blir de lite mer personliga. Trey har drömt om att göra en Maverick till en street machine sedan han var tonåring.

 • Avsnitt 11 - The Franken-Fury
  Bilar, Reality, S1:A11

  Charles och Trey hittar en ovanlig Plymouth Fury 3 från 1968 och bestämmer sig för att piffa upp den gamla, omoderna bilen genom att förvandla den till en laglig streetracer. Men det blir ingen lätt uppgift eftersom bilen saknar en motor!

 • Avsnitt 12 - Get My Goat
  Bilar, Reality, S1:A12

  The Bomb Factory växer och teamet anlitas av en man som vill bygga en bil han drömde om som barn - en Pontiac GTO från 1967 som går från noll till hundra på under fem sekunder.

 • Avsnitt 13 - Bayou Bronco
  Bilar, Reality, S1:A13

  Charles och Trey får ett samtal från en man djupt inne i träsket som vill bli av med sin Ford Bronco från 1971. Duon hoppas på att kunna piffa upp och förvandlade den till ett klassiskt terrängfordon till en bilauktion om några veckor.

 • Avsnitt 14 - Mystery Trike
  Bilar, Reality, S1:A14

  Charles och Trey hör talas om en Ed Roth Trike, ett trehjuligt monster som är framtill en motorcykel och baktill en bil. Trey tvivlar på äktheten, men Charles litar på magkänslan och köper den för en rejäl summa.

 • Avsnitt 15 - Charged Up
  Bilar, Reality, S1:A15

  Trey och Frankie får ett samtal om en Dodge Charger från 1974. Den är i ganska gott skick, men eftersom nästa auktion är om några veckor måste de trimma den på rekordtid för att tjäna några pengar.

 • Avsnitt 16 - Crescent City Cuda
  Bilar, Reality, S1:A16

  Den kända bilsamlaren Tim Wellborne vill ha den vackraste bilen som någonsin har funnits - Paint Chip Cuda från 1970. Men ett svårt lackjobb och en petig kund gör att Charles oroar sig för att resultatet inte ska hålla måttet.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer