vidare till tv.nu

Dokumentär

Boomtowners

2015 • USA

En oljeboom lockar tusentals människor till staden Bakken i North Dakota. Det har lett till en industriell revolution i området, men det har även inneburit svårigheter för lokalbefolkningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Väcka djävulen
  Dokumentär, S1:A1

  Möt invånarna i Bakken, bland annat lastbilschauffören Ben, evangelisten Sean och bonden Sandi, som oroar sig för hur boomen påverkar hennes hemstad. Domare Mohr visar oss sin rättssal.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, S1:A2

  Lär dig mer om det kontroversiella användandet av fracking. Haley och Larysa har ekonomiska problem med sin verksamhet. Innebär det här slutet för företaget?

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, S1:A3

  Det är brist på lärare och efterfrågan på dagisplatser är stor. Stadens första pub med lokalbryggd öl öppnar. Rancharen Doonie förklarar varför han och grannen Frank oroar sig för boomen.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, S1:A4

  Med alla nya invånare i Bakken har dejtingmarknaden blivit skevare än någonsin. Så det är inte underligt att Tony blir glad när hans ex-flickvän plötsligt besöker honom.

 • Avsnitt 5 - Lösa skott
  Dokumentär, S1:A5

  Boomen i Bakken har lett till ökad brottslighet, speciellt när det gäller narkotikahandeln. Polismannen Roselles tar med sig droghunden Zero för att se hur brottsligheten påverkar staden.

 • Avsnitt 6 - En ny uppfinning
  Dokumentär, S1:A6

  Ben jobbar på sin senaste uppfinningsidé. Sean erbjuds en möjlighet att bli kvitt hans och Brookes ekonomiska problem, men han känner att Gud har andra planer för honom.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer