vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama, Mysterium

Broadchurch

8.4 IMDb2013 • Storbritannien

I den engelska kuststaden Broadchurch hittas den lilla pojken Danny död på stranden. Kriminalkommissarien Alec Hardy kallas in för att leda utredningen om pojkens plötsliga död tillsammans med den lokala ordningsmakten. Den lokala polisen representeras av Ellie Miller, vars son gick i samma skola som offret och hon känner med den sörjande familjen. Ellie måste nu fokusera på att samarbeta med sin nye partner och finna gärningsmannen utan att låta den egna oron ta över. Det visar sig snart att många av de, på ytan, öppna och trevliga människor som träffade Danny varje dag i den lilla staden bär på hemligheter och att det finns flera möjliga motiv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Episode #3.1
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A1

  En kvinna anmäler att hon blivit sexuellt ofredad och Ellie och Hardy får i uppdrag att förhöra henne. De står snart klart att hon blivit våldtagen. Det visar sig att överfallet var planerat och Hardy drar slutsatsen att förövaren kan slå till igen.

  Netflix
 • Avsnitt 2 - Episode #3.2
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A2

  Varningsklockor ringer under intervjuer med Trishs make och hennes taxiförare. Trish lämnar en fullständig redogörelse, men det finns en fråga som hon vägrar svara på.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - Episode #3.3
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A3

  Hardy och Ellie försöker få Trish att öppna sig för dem men hon har sina orsaker till varför hon inte vill det. Samtidigt fortsätter polisen att intervjua vittnen och samla in vittnesmål. De avslöjar lögner och upptäcker ett samband mellan Trish och en av de misstänkta.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Episode #3.4
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A4

  Trish återvänder till brottsplatsen och frågan är om hon kommer minnas något mer från attacken. Katie hittar en ledtråd som leder till en ny misstänkt som inte har något alibi. Cath avslöjar ny information för Ellie och Hardy. Samtidigt når Hardy och Ellie ett genombrott i utredning.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Episode #3.5
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A5

  Ett nytt vittne vänder upp och ner på fallet. Hardy och Ellie undersöker den misstänktes alibi och upptäcker oroväckande motsägelser. Ian som blivit utslängd av Sarah försöker hitta någonstans att bo.

  Netflix
 • Avsnitt 6 - Episode #3.6
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A6

  Ellie och Hardy förhör en ny misstänkt. När de undersöker den misstänktes ägor hittar Ellie bevis som länkar honom till brottet. Hardys och Ellies nya misstänkte ger dem detaljerade information om händelsen men när de gräver djupare börjar de tvivla på hans historia. Mark fattar ett beslut.

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Episode #3.7
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A7

  Hardy och Miller för en kamp mot klockan för att kunna häkta Ed men de blir till slut tvungna att släppa honom i brist på bevis. De upptäcker att det andra offret, Laura Beson, anlitat Atwoods bilbärgning precis innan hon blev våldtagen. Samtidigt gör Jim Atwoods fru en chockerande upptäckt.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - Episode #3.8
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A8

  Clive Lucas blir gripen efter att hans fru hittat saker som tillhört Trish i hans garage. Men saker och ting stämmer inte och Hardy och Ellie fortsätter gräva. De lyckas till slut avslöja sanningen om vem som våldtog Trish och för invånarna i byn förändras livet återigen för alltid.

  Netflix