vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Holiday, Sitcom

Brooklyn Nine-Nine

8.4 IMDb2015 • Säsong 3, Avsnitt 7

Jake och Amy jobbar på ett fall tillsammans som involverar en ny gatudrog men deras personliga relation kommer i vägen. Charlie får panik när han upptäcker att han har förstört en av Holts mycket värdefulla ägodelar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 3
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - New Captain
  Holiday, Sitcom, S3:A1

  Efter att Holt blivit omplacerad anländer polisdistriktets nya poliskommisarie som ställer till med kaos. Amy och Jake får ta konsekvenserna efter deras kyss..

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - The Funeral
  Holiday, Sitcom, S3:A2

  Ytterligare en personalomorganisation skulle kunna hota Jake och Amys spirande relation. Terry hjälper Holt med en PR situation. Gina och Rosa hoppas att de kan stoppa Charles känslor när han faller för en kollega..

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Boyle's Hunch
  Holiday, Sitcom, S3:A3

  Jake tror att konstgalleriägaren Genevieve är Boyle ́s själsfrände och försöker få ihop dem på en dejt. Rosa spårar en intern distrikts tjuv och Holt ber Amy om hjälp med hans image kampanj.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - The Oolong Slayer
  Holiday, Sitcom, S3:A4

  Jake värver Holt för ett seriemords fall. Rosa och Amy är tvugna att följa en gammal motståndares krav medan Terry blir besatt av något nytt..

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Halloween, Part III
  Holiday, Sitcom, S3:A5

  Den tredje delen i Holts och Jakes Halloween kupp kulminerar i en spännande tävling för vinna titeln som Den mest fantastiska kriminalaren/geniet. Det här året delar Jake upp truppen i två lag för att hjälpa dem till seger.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Into the Woods
  Holiday, Sitcom, S3:A6

  Jake och Charles tar Terry på en campingtur men det går inte som de hade hoppats. Holt ger Rosa relationstips.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - The Mattress
  Holiday, Sitcom, S3:A7

  Jake och Amy jobbar på ett fall tillsammans som involverar en ny gatudrog men deras personliga relation kommer i vägen. Charlie får panik när han upptäcker att han har förstört en av Holts mycket värdefulla ägodelar.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Ava
  Holiday, Sitcom, S3:A8

  Terrys fru får värkar tidigare än beräknat. När det blir ett internetavbrott tvingas Charles och Amy jobba på egen hand. Holt stöter på en gammal ex-pojkvän.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - The Swedes
  Holiday, Sitcom, S3:A9

  Det blir konkurrenskraftigt när Jake och Rosa jobbar med ett internationellt fall tillsammans med ett par svenska poliser. Holt ber Charles att vara hans partner i en squashturnering.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - Yippie Kayak
  Holiday, Sitcom, S3:A10

  Det är julafton och Terry måste lämna sin familjs firande för att rädda Jake, Charles och Gina från en riktig "Die Hard"-situation. Amy försöker besvisa att hon är lika tuff som Rosa och Holt.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 11 - Hostage Situation
  Holiday, Sitcom, S3:A11

  Charles och Genevieve vill ta deras relation till nästa nivå, men hans ex-fru Eleanor gör det svårt för dem. Amy ber Terry skriva ett rekommendationsbrev som får katastrofala följder.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 12 - 9 Days
  Holiday, Sitcom, S3:A12

  När kapten Holt och Jake får påssjukan samtidigt under en utredning beslutar de sig för att sitta i karantän tillsammans i förhoppning om att de ska kunna lösa fallet.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 13 - The Cruise
  Holiday, Sitcom, S3:A13

  Jake och Amy ska äntligen få åka på deras första riktiga semester tillsammans, men över Amys perfekt planerade kryssning, väller mörka moln in då de upptäcker att en gammal ovän också befinner sig på båten.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 14 - Karen Peralta
  Holiday, Sitcom, S3:A14

  Jake tar med Amy för att träffa hans mamma på sin födelsedag men ett överraskande besök av hans pappa kastar en skugga över hela dagen.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 15 - The 9-8
  Holiday, Sitcom, S3:A15

  Nine-Nine-patrullen går ihop med Nine-Eight-patrullen och Jake återser en gammal partner. Charles blir genast svartsjuk och försöker återta sin bästa vän-status med Jake.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 16 - House Mouses
  Holiday, Sitcom, S3:A16

  När Jake förolämpar Hitchcock och Scullys sätt att jobba i distriktet ger de sig på ett av hans fall för att bevisa sig själva. Amy och Gina hjälper Rosa att överkomma en av hennes största rädslor.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 17 - Adrian Pimento
  Holiday, Sitcom, S3:A17

  När en instabil kriminalare återvänder till distriktet efter att ha jobbat undercover i flera år, vet Jake inte vad han ska tro om honom.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 18 - Cheddar
  Holiday, Sitcom, S3:A18

  Holt låter Amy och Jake bo hos honom medan han besöker Kevin i Paris men helvetet brakar lös när Holts älskade hund Cheddar försvinner när Holt är bortrest. En romantisk liten fling mellan Adrian Pimento och Terry stör hela avdelningen.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 19 - Terry Kitties
  Holiday, Sitcom, S3:A19

  Terry tar hjälp av Jake att lösa ett gammalt fall för att försöka bevisa för sin avdelning att han visst kan. Adrian flyttar in med Charles vilket går så där.

  Netflix
 • Avsnitt 20 - Paranoia
  Holiday, Sitcom, S3:A20

  Rosa ber Jake om hjälp att förändra Terrys missnöje med hennes relation med Adrian Pimento, men kärlekslivet får ta en paus när Pimento misstänker att någon från hans förflutna försöker döda honom.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 21 - Maximum Security
  Holiday, Sitcom, S3:A21

  Amy går under täckmantel på ett kvinnofängelse där hon måste bli vän med en fånge för att kunna få mer information om ett fall. Holt och teamet iscensätter en begravning för att kunna sätta dit en torped.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 22 - Bureau
  Holiday, Sitcom, S3:A22

  Pimentos liv svävar fortfarande i fara och Kapten Holt ber en gammal vän på FBI om hjälp med ett till synes omöjligt fall medan Terry och Gina upptäcker att där finns någon som läcker information på stationen.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 23 - Greg and Larry
  Holiday, Sitcom, S3:A23

  Efter en överraskande vändning i Nine-Nines försök att spåra upp Adrian Pimentos mördare, släpps allt när de misstänker Holt är i fara.

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer