vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama, Spänning

Brottet
Forbrydelsen II

8.4 IMDb2012 • Danmark

När en kvinnlig advokat hittas misshandlad och dödad söker spaningsledaren hjälp hos Sarah Lund som motvilligt återvänder till Köpenhamn. Snart inträffar fler våldsamma mord och det verkar som att mördaren följer en systematisk dödslista. Parallellt får vi följa den nytillträdde justitieministern Thomas Buch och den fängslade soldaten Jens Peter Raben som också har en koppling till utredningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A1

  Det är tio dagar till valet och statsministern Kamper och hans parti är mitt i valkampanjen. Och hos olje- och rederigiganten Zeeland funderar man över företagets framtid i Danmark. Men plötsligt får alla annat att tänka på.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A2

  Polisen, med Sarah Lund i spetsen, sätter till alla resurser för att hitta Robert Zeuthens kidnappade dotter. På Zeeland och i familjen Zeuthen väntar man på ett livstecken från kidnapparen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A3

  Det står klart att Emilie Zeuthens kidnappare är en person som inte skyr några medel. Sarah Lund och Mathias Borch försöker få samarbetet att fungera samtidigt som familjen Zeuthen kräver resultat i utredningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A4

  Sarah Lund och Mathias Borch sitter i en svår sits; ska de lyda kidnapparen eller trotsa honom - och därmed riskera Emilie Zeuthens liv? Robert Zeuthen å sin sida är beredd till vad som helst för att få tillbaka sin dotter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A5

  Kidnapparen fortsätter att tala om en skuld som måste betalas. Han kräver Robert Zeuthen i utbyte mot Emilie, och han gör sig färdig för att ta sin dotters plats. Dessutom fattar statsministern ett dramatiskt beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A6

  Borch och Lund följer spåren efter kidnapparen, och de för dem till Jylland. De gör ett ohyggligt fynd och utsätter sig själva för livsfara. Pressen på Brix växer hos polisen, och ledningen ifrågasätter hans omdöme.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Episode 7
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A7

  Borch och Lund har svårt att skaka av sig upplevelsen från Jylland, och det påverkar samarbetet. Hos familjen Zeuthen tänds åter ett hopp om att hitta Emilie i livet, trots Roberts upplevelse på bron.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Episode 8
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A8

  Kidnapparen försöker efterforska upplysningar från anteckningsboken. Borch och Lund försöker stoppa honom, men han undkommer ännu en gång. Borch blir avstängd och Lund får arbeta vidare på egen hand.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Episode 9
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A9

  Tiden rinner sakta ut för Sarah Lund och polisen i deras sökande efter Emilie när kidnapparen plötsligt träder fram. Statsminister Kamper försöker få reda på vad som hände med hans son och söker upp Sally som kände sonen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Episode 10
  Kriminaldrama, Spänning, S3:A10

  Kidnapparen vill nu föra polisen till Emilie. Polisen är därför på väg i en helikopter mot okänt mål. Samtidigt är det valdag, och statsministern har allt att vinna på att tiden går.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer