vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama, Miniserie

Cardinal

7.7 IMDb2017 • Kanada

Kriminalaren John Cardinal tjänstgör i den lilla vindpinade staden Algonquin Bay i södra Kanada. Tillsammans med kollegan Lise Delorme utreder han mordet på en ung flicka som hittas död vid en övergiven gruva.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - Robert
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A1

  När den kända lokalpolitikern Sheila Gagne anmäler sin man försvunnen hittar polisen snabbt tecken på att han har blivit bortförd. Cardinal brottas med tanken på att förlora Delorme när hon berättar om ett nytt jobb i Toronto.

 • Avsnitt 2 - Adele
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A2

  Efter den obehagliga upptäckten av Sheilas man börjar Cardinal och Delorme ana att de har att göra med en erfaren mördare. De spanar vidare i offrens närhet efter misstänkta personer samtidigt som mördaren siktar in sig på ett nytt offer.

 • Avsnitt 3 - Barry
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A3

  En ny person hittas död på ett skrotupplag. Cardinal och Delorme kämpar för att hitta en gemensam nämnare mellan de två offren som nu har frusit ihjäl, men de anhöriga försvårar utredningen genom att undanhålla viktig information.

 • Avsnitt 4 - Neil
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A4

  Josh kämpar för sitt liv på botten av ett övergivet stenbrott. Cardinal och Delorme söker efter kopplingen mellan Barry, Sheila och Ken McNider. Polisen lyckas slutligen identifiera Neil, och Scott nås av nyheten att Neil tänker lämna stan.

 • Avsnitt 5 - Scott
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A5

  Sheila tar sin tillflykt till Taj när polisen närmar sig sanningen om hennes förflutna. Cardinal och Delorme identifierar Scott och tar del av hans mörka brottshistoria, men inser snart att fallet är mer komplicerat än de tidigare trott.

 • Avsnitt 6 - John & Lise
  Kriminaldrama, Miniserie, S4:A6

  Cardinal och Lisa arresterar Sheila och får äntligen reda på sanningen om vad som hände för 20 år sedan. Sökgruppen kämpar hårt för att hitta Taj och Mena.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer