vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Reality

Catfish: The TV Show

7.1 IMDb2016 • USA • Säsong 5, Avsnitt 5

Jaylin är beredd att offra en livslång vänskap och en lovande tv-spelskarriär för att vara med en kvinna han aldrig ens talat med på telefon. Nev och Max hjälper honom att upptäcka att ibland överträffar verkligheten dikten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Dejay, Malik & Josiah
  Dokumentär, Reality, S5:A1

  Nev och Max får två kattfiskar för priset av en när de upptäcker att samma kille lurar både Dejay och Malik. Det går hett till när de upptäcker hur explosiv en kärlekstriangel faktiskt kan vara.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 2 - Jeanette & Derick
  Dokumentär, Reality, S5:A2

  Mamma vet inte alltid bäst. Dottern Shuntay är orolig och ber Nev och Max om hjälp eftersom hennes mamma Jeanette börjar prata om äktenskap och om att flytta till en man som vägrar att träffa henne i verkligheten.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 3 - Leuh & Justin
  Dokumentär, Reality, S5:A3

  Följ med och utforska den falska sidan av dejtingvärlden med brustna hjärtan och falska identiteter.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 4 - Brendan & Mckenna
  Dokumentär, Reality, S5:A4

  Brandon är kär i McKenna, men alla misslyckade försök att träffas gör att han undrar om hon finns på riktigt. Nev tar hjälp av Karrueche, en sensation från sociala medier, för att avslöja den chockerande sanningen.

 • Avsnitt 5 - Jaylin & Ja'la
  Dokumentär, Reality, S5:A5

  Jaylin är beredd att offra en livslång vänskap och en lovande tv-spelskarriär för att vara med en kvinna han aldrig ens talat med på telefon. Nev och Max hjälper honom att upptäcka att ibland överträffar verkligheten dikten.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 6 - Michael & Chanelle
  Dokumentär, Reality, S5:A6

  Michael hade inte tid för ett förhållande, men kärleken uppenbarade sig i ett meddelande. Chanelle är den ljusglimt han behöver i sitt liv, men helt plötsligt har hon bara försvunnit - nu måste Nev och Max att hitta hans förlorade kärlek.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 7 - Ray & Lexi
  Dokumentär, Reality, S5:A7

  Ray är fast besluten att träffa sin online-kärlek sen fyra år tillbaka, Men när de får reda på att även Lexis syster lagt sig i tidigare ställs Nev och Max inför fler frågor än svar.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 8 - Joanna & Bo
  Dokumentär, Reality, S5:A8

  En tatueringsmodell förlorar sin kärlek som hon träffade på internet.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 9 - Tyreme & Tomorrow
  Dokumentär, Reality, S5:A9

  Tyreme träffade den vackra Tomorrow på nätet för nio månader sen. De har kommit varandra nära och Tyreme är redo att flytta för att få vara med henne. Kommer Max och Nev att kunna hjälpa Tyreme att få träffa sin morgondag?

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 10 - Kayla & Courtney
  Dokumentär, Reality, S5:A10

  När Kayla var två år gammal mördade hennes far modern och begick självmord senare. Många år senare får Kayla ett meddelande från Courtney, en kvinna som påstår sig kanalisera hennes fars ande.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 11 - Paris & Tara
  Dokumentär, Reality, S5:A11

  Paris värvar Nev och Max för att få hjälp med att lista ut vem som har lurat henne på nätet i fyra år. Men när killarna undersöker saken, upptäcker de någott chockerande som vänder misstankarna mot Paris själv.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 12 - Vince & Alyssa
  Dokumentär, Reality, S5:A12

  Vince lyckas inte fly från sitt online-ex, Alyssa, vars stalkande har fått hans riktiga flickvän Liz att göra slut. Nev och Max hjälper Vince att konfrontera Alyssa så att han kan försöka rädda sin framtid med Liz.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 13 - Lucas & Many
  Dokumentär, Reality, S5:A13

  När Jayme får reda på att hennes pojkvän som hon träffat över internet inte finns på riktigt, och att personen bakom kontot även lurar andra kvinnor, tar hon hjälp av Nev och Max för att stoppa honom.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 14 - Larissa & Anthony
  Dokumentär, Reality, S5:A14

  Efter att ha blivit lurad på nätet av bästa vännen från gymnasiet, vände sig Larissa till sin online-vän Anthony för stöd. Känslorna mellan dem växte till kärlek, men Anthony gör några misstag, och Larissa tror nu att han också ljuger.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 15 - Spencer & Katy
  Dokumentär, Reality, S5:A15

  Spencer avslöjar en hemlighet för Nev och Max, som han hållit för sig själv de senaste sex åren. Han har en relation med en av världens största popstjärnor. För första gången reser Catfish utomlands för att finna sanningen.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 16 - Candic & Titus
  Dokumentär, Reality, S5:A16

  Efter att ha smsat med en man som heter Titus i flera månader, har Candic bestämt sig för att berätta för sin man. Men innan hon gör det, behöver hon Nevs och Max hjälp för att ta reda på vem Titus verkligen är.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 17 - Andrea, Alex & Andrea
  Dokumentär, Reality, S5:A17

  Fansen till en populär YouTube-stjärna, Andrea Russett, kallar på Nev och Max för att få hjälp att fånga en potentiell stalker som låtsas ingå i Andreas familj. Killarna avslöjar ett nät av falska profiler, större än de trott var möjligt.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 18 - Catherine & Graham
  Dokumentär, Reality, S5:A18

  Catherine från Long Island har blivit djupt förälskad i Graham från Tennesse. Hon är beredd att lämna sina rötter och flytta ut på landet för hans skull, men Nev och Max avslöjar att Graham inte är den han utger sig för att vara.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 19 - Luis & Sydney
  Dokumentär, Reality, S5:A19

  Luis har blivit kär i en ensamstående mamma som har det svårt och vill ta förhållandet ett steg längre, men först måste Nev och Max hjälpa honom att ta reda på om hon är den hon utger sig för.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 20 - Andrew & Zach
  Dokumentär, Reality, S5:A20

  Andrew trodde att han hade hittat den rätte när han fann Zac på Tinder - tills en kompis skickade ett chockerande sms med ny information. Nev och Max undersöker fallet och misstänker att Zac bär på en stor hemlighet.

  Comhem Play+
  Viafree
 • Avsnitt 21 - Reunion
  Dokumentär, Reality, S5:A21

  Catfish för samman par som bara har träffats via en LCD-skärm. Med tiden har de blivit förälskade, men vad händer när de träffas öga mot öga för första gången?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer