vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 8
 • Avsnitt 1 - Red & Jalissa
  Dokumentär, Reality, S8:A1

  De senaste sex åren har Red pratat med Jalissa och hennes grupp med kändisvänner. Red söker upp Jalissa i LA och Nev och Kamie hjälper henne att avslöja en sanning som kan vända hennes Hollywood-kärlekssaga till en tragedi.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 2 - Alfred & Adonis
  Dokumentär, Reality, S8:A2

  Alfred har gått vidare från en destruktiv relation och längtar efter att finna Adonis, sina drömmars man. Men ryktet att Nev och Kamie är i stan för att söka svar leder till den mest explosiva konfrontationen i Catfish historia!

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 3 - Sparkayla & Maritha
  Dokumentär, Reality, S8:A3

  Kiana är övertygad om att hennes fru Sparkayla kattfiskas av en tjej som påstår sig vara hennes sedan länge försvunna syster. Nev och Kamie genomför sitt första DNA-test i Catfish historia för att finna de verkliga rötterna till detta familjesvek.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 4 - Jesus & Alexis
  Dokumentär, Reality, S8:A4

  Nev och Kamie får ett anonymt mail av en person som rapporterar om en catfishing, men när de besöker den utsatta personen upptäcker de en ännu större konspiration.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 5 - Joseph & Sabrina
  Dokumentär, Reality, S8:A5

  Joseph har skickat pengar till Sabrina men hans syster köper inte Sabrinas lögner och kontaktar Nev och Kamie för att få reda på sanningen. Det de upptäcker är så chockerande att de undrar om lögnerna någonsin kommer att upphöra.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 6 - William & Jamie
  Dokumentär, Reality, S8:A6

  Akirra kontaktar Catfish för att få hjälp att stoppa sin partners online-ex, Jamie, från att trakassera henne och hennes pojkvän William. Men allt ställs på ända när Nev och Kamie får veta att William har tagit emot tusentals dollar från Jamie!

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 7 - Danielle & BJ
  Dokumentär, Reality, S8:A7

  Nev och Kamie får ett brev från en kvinna som är orolig över att hennes vän Danielle har blivit lurad av en kille som heter BJ. BJ stöttade Danielle efter att hon blev skjuten, men nu vill hon veta vem det är som hon har dejtat de senaste sex åren.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 8 - DeJohn & Cashay
  Dokumentär, Reality, S8:A8

  Ensamstående pappan DeJohn är så förälskad i skönheten Cashay att han är redo att fria, men hans lillebror Adonis är övertygad om att Cashay är en lögn. Med en diamant på spel, kan Nev och Kamie hitta DeJohns drömtjej?

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 9 - Aaliyah & Jaquan
  Dokumentär, Reality, S8:A9

  Aaliyah väntar på sin Instagrammodell Jaquan, en kille hon har dejtat i över ett år men aldrig träffat. Men när Nev och Kamie börjar gräva misstänker de att Aaliyah blir rejält lurad.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 10 - Gemini & Myranda
  Dokumentär, Reality, S8:A10

  Efter sju år vill Gemini desperat hitta Myranda. Men allt tar en oväntad vändning när det är Nev och Kamie som behöver hjälp. Det är dags för en intervention för en ökänd serieskojare.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 11 - Jason & Keith
  Dokumentär, Reality, S8:A11

  Följ med och utforska den falska sidan av dejtingvärlden med brustna hjärtan och falska identiteter.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 12 - Kristen & Sarah
  Dokumentär, Reality, S8:A12

  Pandemin hindrar inte Nev och Kamie som nu ska hjälpa Kristen att hitta sin stora kärlek Sarah. De stöter på patrull när en oväntad vändning skakar om allas bild av sanningen.

 • Avsnitt 13 - Dre and Casey
  Dokumentär, Reality, S8:A13

  I karantän får Nev och Kamie en förfrågan från Dre som vill hitta den gäckande Casey. Men förfrågan är så okonventionell och situationen blir så intensiv att duon inte vet om de borde gå vidare.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 14 - Dustin & Keegan
  Dokumentär, Reality, S8:A14

  Mitt i karantänen hjälper Nev och Kamie 24-årige Dustin att få veta sanningen bakom hans åtta år långa nätförhållande med Keegan. En chockerande upptäckt tvingar Dustin att möta de senaste åtta årens största skräck.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 15 - Kirsten & Alex
  Dokumentär, Reality, S8:A15

  Kirsten träffade Alex på nätet för en månad sen när hon tvingades bo med sin före detta fästman under karantänen. Sen medger Alex att han kattfiskat och ghostar henne. Vem var det och varför? Kirsten kan inte släppa tanken - var det någon hon känner?

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 16 - Stephanie & Danny
  Dokumentär, Reality, S8:A16

  Nev och Kamie blir chockade när de hör att Stephanie har pratat med Danny i tio år men aldrig videochattat eller ens pratat med honom på telefon. Efter ett decennium är Stephanie redo för kärleken...men klarar hon av att få veta sanningen?

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 17 - Zay & Jayda
  Dokumentär, Reality, S8:A17

  Nev och Kamie gör en virtuell djupdykning i en besvärlig situation. Zay har trasslat in sig med vackra Jayda, vilket sätter press på hennes äktenskap som redan knakar i fogarna. Men alla lögner gör det svårt att avslöja sanningen.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 18 - Ryan & Micah
  Dokumentär, Reality, S8:A18

  Ryan sökte kärleken och när han träffade Micah på Tinder trodde han att han hittat sin karantän-älskling. Men när Kamie och Nev börjar gräva dröjer det inte länge innan de upptäcker att Micah kanske är mer intresserad av Ryans plånbok än hans hjärta.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 19 - Dianela & Jose
  Dokumentär, Reality, S8:A19

  Dianela flydde från Venezuela för att starta ett nytt liv med José, en man hon haft ett förhållande med aldrig träffat. Nev och Kamie tacklar det här telenovela-mysteriet för att kunna ge Dianela de svar hon förtjänar.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 20 - Brooklyn & Jason
  Dokumentär, Reality, S8:A20

  Brooklyn, en småstadstjej i Indiana, behöver få svar angående Jason, hennes gäckande ex på nätet, så att hon kan gå vidare. Men Nev och Kamie gräver upp drama i Brookylns dejtinghistoria som kan koppla Jason till någon hon redan känner.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 21 - Jay & Anna
  Dokumentär, Reality, S8:A21

  När Jay från Portland träffade Anna från Las Vegas blev det jackpot. Men innan han kan lösa in sina marker upptäcker Nev och Kamie att Anna har hemligheter och kanske finns på andra sidan jorden.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 22 - Jeanette, Kiara & Patrick
  Dokumentär, Reality, S8:A22

  Nev och Kamie hjälper Jeanette hitta sin skojare, men upptäcker att Jeanettes kusin Kiara kanske dejtar honom på riktigt. Vi får se sju år av kärlek och svek i det här chockerande avsnittet.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 23 - Jake & Taylor
  Dokumentär, Reality, S8:A23

  När TikTok-stjärnan Jakes cyberflickvän hotar honom med utpressning vänder han sig till Catfish för att få hjälp. Men när Nev och Kamie hittar den mystiska kvinnan upptäcker de att hon också har nåt att berätta som förändrar allt.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 24 - Tony & Tiana
  Dokumentär, Reality, S8:A24

  Tony träffade Tiana på Facebook för två år sen och blev betagen av henne. Men varningsflaggor gjorde att han vände sig till Nev och Kamie för att få hjälp. När saker och ting börjar klarna hoppas Nev och Kamie kunna ge Tony svar.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 25 - Eric & Lianna
  Dokumentär, Reality, S8:A25

  Eric föll handlöst för sexiga Lianna men trots att de bor nära varandra uteblev hon tre gånger när de stämt träff. Nev och Kamie försöker hjälpa Eric att få svar men när de gräver hittar de ett kaninhål som är djupare än de kunnat föreställa sig.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 26 - Scooba & Renae
  Dokumentär, Reality, S8:A26

  Scooba föll för Renae i en virtuell social media-app men strax efter att han gift sig med hennes avatar försvann hon. Nu 6 år senare har Renae återvänt för att återuppta romansen, men kan Nev och Kamie hitta Scoobas undflyende digitala kärlek?

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 27 - DeJuan & Tynea
  Dokumentär, Reality, S8:A27

  Nev och Kamie avslöjar ett mysterium med tvillingsystrar som riskerar att släcka DeJuans kärlek till Tynea för all framtid.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 28 - Michael & Julia
  Dokumentär, Reality, S8:A28

  Michael är en reality-tv-stjärna som har förälskat sig i sin drömtjej Julia på nätet, men han får en kalldusch när sanningen avslöjas.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 29 - Jason & Mar
  Dokumentär, Reality, S8:A29

  Predikanten Jason från Kalifornien trodde Mar var den rätta när de matchade på Jack'd men Mar vill aldrig mötas upp. Efter att Nev och Kamie får reda på att Mar kanske lurar Jason så måste han möta några svåra sanningar.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 30 - Will & Cherry
  Dokumentär, Reality, S8:A30

  Will har skickat pengar till en främling i Thailand och funderar nu på att flytta till andra sidan jorden hennes skull.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 31 - Tam & Jamena
  Dokumentär, Reality, S8:A31

  Tam hör av sig till Nev och Kamie för att få hjälp att träffa sin nätflickvän Jamena. Men Jamena vägrar låta sig fångas och visar sig vara en av de halaste fiskarna hittills.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1
 • Avsnitt 32 - Paul & Caitea
  Dokumentär, Reality, S8:A32

  Paul träffade Caitea via Xbox och blev kär, men plötsligt försvann Caitea. Tio år senare ska Nev och Kamie hjälpa honom hitta sin stora kärlek, men det de hittar blir ett av programseriens mest chockerande avslöjanden.

  Comhem Play+
  Paramount+
  +1

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer