vidare till tv.nu
Cheat

Cheat

Drama, Miniserie, Storbritannien

Professor Leah Dale agerar direkt när hon anar att en elev har fuskat. Men ärendet eskalerar snabbt och visar sig få förödande konsekvenser för de båda.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Cheat del 1
  Drama, Miniserie

  För universitetsprofessorn Leah Dale är akademisk integritet A och O. Hon är därför snabb med att agera när hon misstänker att elev fuskat med sin uppsats. Det hela visar sig dock grunda sig i något betydligt större.

 • Avsnitt 2 - Cheat del 2
  Drama, Miniserie

  När desperationen stiger tar Leah till extrema åtgärder för att visa att hon har rätt. Något som hennes man Adam reagerar starkt på. Rose däremot har en annan taktik och det är att gå till personlig attack mot Leah. Frågan är vem som talar sanning?

 • Avsnitt 3 - Cheat del 3
  Drama, Miniserie

  Adams svek har satt sina spår och Leah har svårt att återfå balansen. Michael och Angela bjuder in nära och kära till fest. Det som till en början ser ut att bli en trevlig tillställning tar plötsligt en oväntad vändning med förödande konsekvenser.

 • Avsnitt 4 - Cheat del 4
  Drama, Miniserie

  Samtidigt som polisen arbetar hårt med att lösa fallet, hamnar båda kvinnorna i rampljuset. Leah inser att hon måste träffa Rose en sista gång men frågan är om det redan är för sent?