vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Medicin

Coroner

Kanada

Den nyblivna änkan Jenny Cooper tar en position som obducent i Toronto där hon undersöker onaturliga dödsfall, driven av ett starkt behov få reda på sanningen bakom dödsfallen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Bobby
  Drama, Medicin, S3:A1

  Mitt i covid-19-pandemin utreder Jenny och Donovan ett fall där en vårdanställd hittas död i sin kvaddade bil. Jenny tar hjälp av en ny vän som återupplever sitt förflutna.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - In Bloom
  Drama, Medicin, S3:A2

  En deltagare på ett meditationsretreat avlider, och Jenny börjar ifrågasätta sin syn på terapi. Helgar ändamålen medlen? Donovan och Malik utreder ett misstänkt hatbrott.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - Spirits
  Drama, Medicin, S3:A3

  Jenny och Donovan utreder ett dödsfall där det hos offret finns hot klottrade på väggarna. Alisons värld skakas om när en upptäckt om hennes mammas död leder till ett möte med ett monster.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Eyes Up
  Drama, Medicin, S3:A4

  En dödsfallsutredning leder in Jenny och Donovan på en planlös jakt på en förrymd flicka. Jenny vill återförenas med Liam. Donovan träffar en konstnär artist som uppmuntrar honom att sänka garden.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Back to the Future
  Drama, Medicin, S3:A5

  En oväntad upptäckt på en likfarm skapar oro i en småstad, och Jenny och Donovan utreder det 34 år gamla fallet. Jenny försöker klara sig utan terapi, och Donovan får ett bryskt uppvaknande. Ross och Gordon lagar en bil tillsammans.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - No Justice, No Peace
  Drama, Medicin, S3:A6

  En efterfest spårar ur och Ross får slåss mot systemet när han på grund av sin hudfärg misstänks för mord. Jenny kan inte hjälpa sin son men gör en upptäckt om ett mordfall där Clark var åklagare.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - Round and Round
  Drama, Medicin, S3:A7

  Jenny och Clark hittar sanningen om en missbrukares plötsliga död och kopplingen till en fängelseintern. Donovan tar en efterlängtad ledig dag med sin flickvän Kirima. Liam gör en bilresa med en oväntat följeslagare.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Blue Flock
  Drama, Medicin, S3:A8

  Jenny och Donovan utreder 'dödsorsaken' i en värld av transhumanistiska övertygelser. Donovan leker med tanken på ett liv (och död) som överskrider mänskligt förstånd. Ross hittar orsaken till Gordons hallucinationer.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - Christmas Eve
  Drama, Medicin, S3:A9

  Jenny och Donovan utreder mordet på det rika paret John och Ginny Browning. Det blir en granskning av en splittrad familj, och psyket hos den misstänkte som inte har nåt minne av brottet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - Christmas Day
  Drama, Medicin, S3:A10

  Jennys och Donovans mördarjakt leder dem till ett nytt lik och en familjehemlighet som får dödliga följder. Jenny får hantera sin egen splittrade familj när hennes privatliv och yrkesliv krockar.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer