vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Dag och natt
Dag & nat

...

Danmark
Drama
0
0

Om den intrigfyllda vardagen på en välbesökt dansk förlossningsavdelning. Här kämpar chefsbarnmorskan Ella outtröttligt för att hjälpa nya liv till världen trots ständig underbemanning och återkommande bakslag.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Ultimatum
  Drama, S1:A1

  På en välbesökt dansk förlossningsavdelning kämpar chefsbarnmorskan Ella dagligen för att erbjuda nyfödda barn och deras mammor bästa möjliga vård. Men personalen är sliten och överläkaren Michael vägrar att anställa fler barnmorskor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Önskat barn
  Drama, S1:A2

  En skolbuss är med i en olycka och anestesiläkaren Jacob kämpar för att rädda de sårade barnen. Den manliga barnmorskstudenten Vilhelm börjar i praktik, men får en kall mottagning från barnmorskan Louise. Ella kämpar med graviditetensillamående och budgetar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Det är dagen för Ellas abort men hon behövs inne i födslosalarna. Jacob kämpar för att skaka av sig skolbussolyckan, och det sätter en nybakad mamma i riskzonen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  En nybakad mamma är nära att dö av blodförlust, men vem är ansvarig? Vilhelm känner sig förbisedd och konfronterar Louise, som plötsligt öppnar sig för honom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Det är den sista dagen på året vid livsmedelsavdelningen. Oro växer i Ella eftersom Vivi körs på en operation. Jerry's son, Torbjørn, kommer på ett oanmält besök, och Ella pressas att berätta sin hemlighet för avdelningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Milad överväger sin avgång efter mötet med en kritiskt sjuk patient. Det är på väg att gå fel för Trille vid födseln, och Ella måste fatta ett svårt beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Torbjørn är tillbaka, men han är inte ensam. Ella upptäcker nya saker om Jerrys familj och gör ett viktigt val för sitt ofödda barn.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  En höggravid kvinna utan hälsokort dyker plötsligt upp. En kvinnas födsel har börjat för tidigt efter ett fall, men Vilhelm misstänker att det finns en annan orsak.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy