vidare till tv.nu
Se trailer

Reality

Darcey & Stacey

USA

De identiska tvillingsystrarna Darcey och Stacey Silva startar ett nytt kapitel tillsammans. De expanderar sitt företag, följer sina hjärtan och återupptar kontakten med familjen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Everything Is About to Change
  Reality, S1:A1

  Tvillingsystrarna Darcey och Stacey befinner sig på olika platser i livet. Medan Darcey återhämtar sig efter ännu ett misslyckat förhållande, gör sig Stacey redo för sin albanska fästman Florians ankomst till USA.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Arrivals and Departures
  Reality, S1:A2

  Staceys albanska fästman Florian ankommer till USA och parets 90 dagar tillsammans tar sin början. Darcey avslöjar sin nya sexiga kärlek, och Stacey berättar om mötet med Darceys ex Tom.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Meltdown in Middletown
  Reality, S1:A3

  Florians förflutna hemsöker honom när Stacys vänner och familj ber honom om några fotografier. Samtidigt måste Darcey fatta ett viktigt beslut angående Georgi.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Unfinished Business
  Reality, S1:A4

  Darcey tar ett hoppfullt språng med Georgi och fattar sedan ett stort beslut som kan komma att påverka tvillingarnas liv. Florian måste bevisa sig själv för Stacey efter att ha tappat humöret igen.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Clashes and Curve Balls
  Reality, S1:A5

  Darcey och Georgi har en romantisk dejt i New York. Dessutom planerar tvillingarna sin resa till Los Angeles, men Mike avslöjar något som kan sätta käppar i hjulen för deras planer.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Caught on Tape
  Reality, S1:A6

  Darcey och Stacey försöker anpassa sig till den nya vardagen i pandemin. Stacey upptäcker ännu en dålig nyhet om Florian, och Darcey försöker hålla glöden levande med Georgi.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Race to the Altar
  Reality, S1:A7

  Darcey och Stacey sitter i karantän i två lägenheter i samma byggnad, och Darcey bjuder in Georgi till sin karantän. Under tiden utbyter Stacey och Florian i hemlighet bröllopslöften.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Episode 8
  Reality, S1:A8

  Efter att ha suttit i karantän bestämmer sig Stacey och Darcey för att åka på picknick tillsammans. Stacey är exalterad över att äntligen berätta om hennes och Florians giftermål, men Darcey kommer med nyheter som förändrar Staceys humör.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - First Impressions and Last Chances
  Reality, S1:A9

  Darcey och Staceys återförening går inte som planerat när Florian äntligen berättar vad han har gjort. Samtidigt störs Georgis introduktion till Silva-klanen när det avslöjas att han fortfarande är gift.

  Discovery+
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - Trouble in Paradise
  Reality, S1:A10

  Stacey och Florian åker till Rhode Island och bjuder med Darcey och Georgi. Men när Darcey misstänker att Georgi har varit med en annan kvinna blir drömsemestern till en mardröm och förhållandet äventyras.

  Discovery+