vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

Dark Heart

Storbritannien

Det er hetebølge i London, og det skjer en serie sadistiske drap på antatt pedofile. Vi følger etterforsker Will Wagstaffe, som er dedikert til jobben sin, men har en mørk fortid.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  En mann blir brutalt myrdet, og politietterforsker Will Wagstaffe blir tilkalt til det grufulle åstedet. Offeret var mistenkt i en gammel overgrepssak.

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Wagstaffe er frustrert over tausheten fra ofrenes familier. En rekke svik blir avslørt, noe som fører Wagstaffe til en urovekkende konklusjon.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  En ung sykepeleier blir funnnet død på undergrunnsbanen. Etterforsker Will Wagstaffe og teamet hans undersøker om drapet har noen sammenheng med en tidligere forsvinningssak.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Teamet fortsetter etterforskningen av drapet på den unge sykepleieren, når plutselig et nytt offer dukker opp. Noen forsøker å dekke over distribusjonskjeden, noe som leder Wagstaffe til å tro at det er mennesker med makt som står bak.

 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  En ung kvinner blir funnet drept i en kirke øst i London, og Wagstaffe og hans team må undersøke om det er på grunn av stalkeren hun hadde eller om det er på grunn av det kompliserte livet hun levde.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Wagstaffe er ved en korsvei når den hovedmistenkte i Suzy Moylands mord blir funnet død i den samme kirken. Når teamet går dypere inn i Suzys mord, finner de detaljer om hennes følelsesmessige tilstand som gir dem en overraskende ny linje å forfølge.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer