vidare till tv.nu
Se trailer
Veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

En mördare bland oss
Deadwater Fell

Storbritannien

Ett sammansvetsat samhälle i Skottland skakas av en tragedi när ett hus brinner ner till marken. Endast familjens far överlever branden som dödar hela hans familj. Men vad hände egentligen?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Tragedin är ett faktum i en avlägsen skotsk by när en eldsvåda härjar familjen Kendricks hus. Mamman och hennes tre barn dör i branden, endast pappan kommer ut levande. Det visar sig snart att alla fem blivit drogade.

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Kates begravning kommer först, och sedan de tre flickornas. Tom håller begravningstal men nämner ingenting om Kate. Kate har tagits bort från alla foton där hon är tillsammans med sina döttrar, något som folk börjar ifrågasätta.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Med bevisen som framkommit ser det nu ut som att fallet går mot en solklar lösning. Men ett nytt avslöjande sår istället tvivel om branden samtidigt som tragedin ligger tungt på de närmast drabbade.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Människorna i det lilla samhället försöker bygga upp sina liv igen. De måste nu lära sig att vara ärliga mot sig själva och mot andra. Men kommer de någonsin att få reda på sanningen?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer