vidare till tv.nu

Deep Water

6.3 IMDbDrama, Miniserie • Storbritannien

Tre vitt skilda mammor i brittiska Lake District kämpar alla med olika relationsprövningar och moraliska dilemman. Deras liv sammanstrålar i en tuff uppgörelse präglad av oundvikliga vägval och mörka hemligheter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Drama, Miniserie, S1:A1

  Den utarbetade trebarnsmamman Lisas värld vänds upp och ner till följd av ett oväntat möte och ett ödesdigert misstag. Samtidigt överväger den hårt pressade sjukgymnasten Roz att börja sälja sin kropp som ett sätt att lösa sina skulder.

  C More
 • Avsnitt 2 - Episod 2
  Drama, Miniserie, S1:A2

  Lisa söker förlåtelse över sin roll i Lucindas försvinnande, men börjar långsamt inse att Kate och Guy inte är så perfekta som hon tidigare trott. Roz tackar ja till Scotts erbjudande och inser snart att han är ute efter mer än en engångsgrej.

  C More
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Drama, Miniserie, S1:A3

  Lisa distraherar sig med arbete när hon plötsligt kallas tillbaka till Kates hus. Winston friar till Roz, helt omedveten om hennes nya dubbelliv. Joanne fortsätter gräva i Guys förflutna samtidigt som han kämpar desperat för att hitta Lucinda.

  C More
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Drama, Miniserie, S1:A4

  Lisa blir chockad när hon ser Kate med en oväntad person och bestämmer sig för att konfrontera henne under en dramatisk skolutflykt. Roz berättar sanningen för Abby och hamnar i en farlig situation när hon kallas till hembesök hos en patient.

  C More
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Drama, Miniserie, S1:A5

  Lisa fruktar det värsta när Joe inte kommer hem efter en blöt utekväll. Roz anförtror sig till Scott som lovar att hjälpa henne ur sin knipa. Guy ifrågasätter sitt förtroende för Kate, men hon upptäcker snart att han också bär på en stor hemlighet.

  C More
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Drama, Miniserie, S1:A6

  Lisa tar del av Fergus oroväckande antydningar om sin mamma. Kate försöker sopa sina problem under mattan genom att hålla fest med en överraskande utgång. Roz inser att det blivit dags att berätta sanningen.

  C More