vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Den goda fen
The Fairy

...

94 min
BelgienFrankrike
DramakomediRomantik
0
0

Dom jobbar på ett hotell i Le Havre när en kvinna kommer in utan varken skor eller bagage. Det visar sig att hon är en fé vid namn Fiona, som kan uppfylla tre önskningar. Men Fiona försvinner innan hon uppfyllt Doms tredje önskning.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • ...ett färgstarkt påskägg som ger fantasin vingar och väcker lust att leta upp trions tidigare filmsamarbeten.

  • Allt berättas i få ord men med ett slags tyngdlös koreografi och en nedtonad humor som arbetar med upprepningar och originell visuell fantasi.

  • Här bjuds på allt från sketcher man skrattar högt åt, som den mycket närsynte kyparens försök att servera två glas öl, till rena kabaretnummer som den lättklädda baletten på havets botten.

  • Den goda fen får helt enkelt inte missas, alla verkliga älskare av film varnas härmed: undvik framtida grämelse, se Den goda fen på bio, fort, fort!

  • En bagatall, men en mycket charmig sådan, full av smått vansinniga infall och scener som inte liknar något man sett förut.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy