vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dramadokumentär

Den ultimata superbilen
Ultimate Supercar

7.3 IMDbUSA

Detta program tar reda på hur det hela går till och beger sig bakom kulisserna på några av världens mest legendariska modeller för att visa de dolda ingenjörshemligheterna och nycklarna till respektive fordons framgångar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Aston Martin Dbs Superleggera
  Dramadokumentär, S1:A1

  Aston Martin har inte råd att begå misstag - de är den sista verkligt oberoende biltillverkaren och ett märke som kämpar för att förbli relevant i en värld som styrs av storföretag. För att fortsätta existera måste märket byta ut sin stjärnmotor.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 2 - Ferrari Portofino
  Dramadokumentär, S1:A2

  Ferraris populäraste modell och bästsäljande bil någonsin måste bytas ut. Nu är märket tillbaka med en ny design kallad Portofino, en helt ny modell med frontplacerad motor som ska avlösa en ikon.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 3 - Bentley Continental GT
  Dramadokumentär, S1:A3

  Bentley Continental GT är en favorit bland rappare, miljonärer och miljardärer. Under de senaste 15 åren har den varit den mest framgångsrika lyxbil som någonsin byggts. För att hålla bilen relevant introduceras nu en tredje generationens modell.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 4 - Lamborghini Aventador SVJ
  Dramadokumentär, S1:A4

  Lamborghini Aventador SVJ är den mest högljudda, fräckaste och djärvaste toppmoderna superbil tillverkaren någonsin byggt och möjligen också den sista italienska V12-motorn att designas, konstrueras och tillverkas av bilmärket i Sant A'gata.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 5 - Pagani Huayra Roadster
  Dramadokumentär, S1:A5

  En vacker skulptur och ett fordonsmässigt mästerverk. En maskin byggd för topprestanda och för att besegra fysikens lagar: Pagani Huayra Roadster.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 6 - Porsche Taycan
  Dramadokumentär, S1:A6

  Porsche kämpar mot såväl tiden som konkurrenterna för att lansera sin första kompletta elbil. Få fordon i bilindustrin har varit lika viktiga eller surfat så på företagets framgångar som Taycan.

  Comhem Play+
  Disney+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer