vidare till tv.nu

Äventyr, Reality

Det största äventyret

2014 • Sverige

En helikopter lämnar de deltagande idrottsstjärnorna ensamma i ödemarken med två uppgifter, att överleva på det naturen har att erbjuda och att hitta tillbaka till civilisationen så snabbt de kan, utan kompass, karta eller mat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Äventyr, Reality, S3:A1

  Deltagarna lämnas på savannen i Lekurruki i Kenya. Utan varken mat, karta eller kompass ska de tillbringa ett dygn ute i obygden och i en landskamp mellan Sverige och Norge tävla om att ta sig först till civilisationen. Det lag som misslyckas får göra upp i en utslagstävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Äventyr, Reality, S3:A2

  De kvarvarande deltagarna släpps i Mukogodo skogen, ett kuperat område med tät skog. Nu gäller det att utan karta och kompass ta sig till civilisationen. Det är svårt att navigera och dessutom råkar ett av lagen springa rakt in i ett farligt djurområde.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Äventyr, Reality, S3:A3

  Lagen möts i en tävling där det vinnande laget får ett försprång på 30 minuter men det goda humöret sätts på prov i den tuffa terrängen. Lagen ska utan karta och kompass navigera sig genom Boranas grässavann där lejon, leoparder, bufflar, elefanter och noshörningar strövar omkring.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Äventyr, Reality, S3:A4

  Magsjuka och en skada försätter ett lag i ett svagare utgångsläge men en åtråvärd fördel står på spel i fördelstävlingen. I stekande sol och utan karta och kompass lämnas deltagarna på berget Shurdega. Vägvalet ner för bergets förrädiska lösa stenar och buskar med vassa taggar kan vara avgörande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Äventyr, Reality, S3:A5

  Landskampen fortsätter nu i Nepal och den första etappen avgörs i området kring Bardia nationalpark. Här utmanas deltagarna av en ny typ av djungelliknande terräng bland svårpasserade flodbäddar och branta berg. Det lag som misslyckas med att nå civilisationen får göra upp i en utslagstävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Äventyr, Reality, S3:A6

  Finalen närmar sig och den viktigaste fördelstävlingen hittills väntar. Lagen lämnas i floddeltat kring Karnali floden i Nepal. Terrängen är tuff och allt från tigrar till krokodiler vandrar fritt i området. Det är lätt att hamna på villovägar vilket leder till dispyter i lagen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Äventyr, Reality, S3:A7

  Finalen närmar sig och deltagarna fokuserar mer på sig själva. En fördelstävling ger återigen ett av lagen en viktig fördel i vandringen. De tävlande lämnas i Nepalesiska Bhabhar skogen för sista vandringen och det lag som misslyckas med uppdraget får göra upp i en utslagstävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Äventyr, Reality, S3:A8

  Deltagarna kämpar nu själva för att säkra sin plats i finalvandringen. På egna ben ska de praktisera vad de lärt sig och den som lyckas bäst koras till årets äventyrare.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer