vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama, Medicin

Diagnosis Murder

6.8 IMDb2019 • USA • Säsong 5, Avsnitt 6

Unga, vackra Mindy Yates stormar in på Community General efter att hon tuppat av på gymmet. Mitt i en konversation med dr. Travis faller hon ihop igen och denna gång vaknar hon inte. Dr. Sloan drar igång jakten på dödsorsaken.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Murder Blues
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A1

  En mörk politisk agenda avslöjas när rådmannen Miles Watsons okända fru hittas död och hennes blod upptäcks hemma hos Miles. Men han nekar till anklagelserna och snart framkommer det att en polis planterat bevisen.

 • Avsnitt 2 - Open and Shut
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A2

  Dottern till en stor mediamogul hittas drunknad och det visar sig att hon bragts om livet av en vän till familjen som ville dölja deras kärleksrelation. Steve Sloan ska precis förhöra den misstänkte men kommer försent då vännen hittas mördad.

 • Avsnitt 3 - Malibu Fire
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A3

  En entreprenör planerar att bygga nya fastigheter på Malibu Hills och får stöd av borgmästaren. Hippien Jerry Grayle är emot projektet och sätter hårt mot hårt.

 • Avsnitt 4 - Deadly Games
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A4

  Dr. Sloan minglar på arvtagerskan Victoria Larkins festliga event när ett galet fan plötsligt hugger henne i ryggen. Lyckligtvis överlever hon, men det gör inte hennes beundrare. Dr. Sloan får ett mystisk fall att bita i.

 • Avsnitt 5 - Slam-Dunk Dead
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A5

  Dr. Jesse Travis hamnar i blåsväder då han får hoppa in som teamläkare i fotbollslaget The Mustangs. Stjärnspelaren Des Conway vänder sig till Travis för att lindra sina allergier. Men när Conway plötsligt faller ihop död får Travis snart skulden.

 • Avsnitt 6 - Looks Can Kill
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A6

  Unga, vackra Mindy Yates stormar in på Community General efter att hon tuppat av på gymmet. Mitt i en konversation med dr. Travis faller hon ihop igen och denna gång vaknar hon inte. Dr. Sloan drar igång jakten på dödsorsaken.

 • Avsnitt 7 - Fatal Impact
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A7

  Ett flygplan kraschar i närheten av sjukhuset. Dr. Sloan och dr. Livingston upptäcker att dörren till lastutrymmet är mystiskt försvunnen. Snart står det klart att personer med koppling till ryska maffian finns bland de döda.

 • Avsnitt 8 - Fatal Impact
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A8

  Utredningen visar att lasten som försvunnit bestått av radioaktiva bränslestavar. Flygbolagets representant Ted Sherman hittas plötsligt bunden och mördad. Dr. Sloan undersöker brottsplatsen och gör en koppling till ett tidigare fall.

 • Avsnitt 9 - Must Kill TV
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A9

  En ung tv-profil i sina bästa år dör oväntat och dr. Sloan tror att det rör sig om en hjärtattack. Men dr. Amanda Livingston chockar alla när bevisen tyder på att tv-profilen blivit mördad. Och listan på misstänka gärningsmän kan göras väldigt lång.

 • Avsnitt 10 - Discards
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A10

  Dr. Jesse Travis får oväntat besök då hans obekanta pappa dyker upp och vill försonas. Men återföreningen blir allt annat än trevlig och när Jesse blir vittne till hur pappan mördar sin egen bror på en toalett kastas han in i en riktig mardröm.

 • Avsnitt 11 - A Mime Is a Terrible Thing to Waste
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A11

  Den otursförföljda kvinnan Randy Wolf hävdar att hon hittat en död mimare i sin egen säng. Men när dr. Sloan och Steve Sloan undersöker mordplatsen är mimaren mystiskt försvunnen. Plötsligt hittas mimaren på stranden och Steve får att göra.

 • Avsnitt 12 - Down and Dirty Dead
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A12

  Steve tar med sin pappa och Jesse på inspelningen av en motorcross-film. Snart blir det uppenbart att det finns stora spänningar i filmteamet. När stjärnföraren Spleen Elmore plötsligt dör under ett avancerat stunt får de ett mordfall att bita i.

 • Avsnitt 13 - Retribution
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A13

  När maffiabossen Gordon Ganza upptäcker att Steve Sloan har infiltrerat hans organisation ger Ganza order om att döda honom. Steve hamnar i respirator och hans liv hänger på en skör tråd. När Ganza hittas mördad misstänks dr. Sloan.

 • Avsnitt 14 - Retribution
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A14

  Fyra månader efter attacken är Steve på bättringsvägen men hans pappa sitter fängslad, dömd till döden. Dr. Sloan är dock övertygad om att det är en uppgörelse mellan maffian och hans angivare. Kommer Steve hinna bevisa sin pappas oskuld?

 • Avsnitt 15 - Drill for Death
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A15

  En katastrofövning på Community General går helt över styr och skadar både patienter och personal. När ett av dödsoffren försvinner mystiskt börjar dr. Sloan jakten på en mördare.

 • Avsnitt 16 - Rain of Terror
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A16

  I stridens hetta råkar Amy Sanderson ha ihjäl sin fästman. Amys mamma, Vivan, har bevittnat alltihop och bestämmer sig för att hjälpa sin dotter att gömma liket. Problemet är bara att Vivian ska ha middagsbjudning samma kväll och dr. Sloan är bjuden.

 • Avsnitt 17 - Baby Boom
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A17

  Den galna mannen Bob Wallace anklagar sjukhusets fertilitetsspecialist dr. Embry för att ha använt oetiska metoder för att få kvinnor gravida och använt honom som donator. Och snart hittas dr. Embry död.

 • Avsnitt 18 - Talked to Death
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A18

  En talkshow med de kända programledarna Mary och Darren spårar ur helt när Mary dör mitt under sändning. Darren misstänks för dådet men när Marys assistent hittas mördad anar dr. Sloan och Steve att han måste ha vetat vem mördaren är.

 • Avsnitt 19 - An Education in Murder
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A19

  Två studenter på en prestigefylld skola dör mystiskt inom en vecka. Men när dr. Amanda Livingston obducerar kropparna visar det sig att studenterna blivit mördade. Dr. Sloan har en aning om vem som ligger bakom.

 • Avsnitt 20 - Murder at the Finish Line
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A20

  Den tidigare racerföraren Steve presenterar en ny kille för sitt gamla lag men det dröjer inte länge förrän lagets stjärna är med om en våldsam krasch. Och värre ska det bli..

 • Avsnitt 21 - First Do No Harm
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A21

  Hälso-organisationen HMO lägger sig i vården på Commuity General. Det dröjer inte länge förrän en fyraåring dör och en cancersjuk kvinna kraftigt försämras. Dr. Sloan är övertygad om att det är HMOs fel och kämpar för att ställa dem till svars.

 • Avsnitt 22 - Promises to Keep
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A22

  Gavin Cutler anklagar sin före detta kompanjon Kate för att ha dragit iväg med 300 000 dollar. Det visar sig snart att Kate inte är skyldig men när hon är på väg för att konfrontera Cutler blir hon skjuten.

 • Avsnitt 23 - Food Fight
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A23

  Dr. Jesse Travis ställer upp som ordförande för en välgörenhetsgala och får ett gäng galna catering-människor på halsen. Det blir en skum historia.

 • Avsnitt 24 - Obsession
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A24

  Efter en insats av dr. Sloan kunde seriebombaren Louis Sweeney, som satt hela Sunnyview i skräck, gripas. Men strax efter att Sweeny avrättats börjar bombningarna på nytt. Är det en copycat som härjar eller har de avrättat fel man?

 • Avsnitt 25 - Obsession
  Kriminaldrama, Medicin, S5:A25

  Jakten på copycat-bombaren fortsätter och dr. Sloan är som besatt av att hitta rätt person. Och det börjar bli bråttom för det visar sig snart att hela Community General svävar i fara.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer