vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Dips

2020 • Sverige • Säsong 2, Avsnitt 1

De tre inkompetenta diplomaterna Mimmi, Fanny och Jens är kidnappade i Afghanistan. Utrikesdepartementet gör just nu inte allt de kan för att få loss dem, eftersom Sverige först ska vara värdar för en prestigefull förhandling mellan USA och Nordkorea. Så trion får som vanligt lösa allt på sitt eget originella vis.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Tyst diplomati
  Komedi, S2:A1

  De tre inkompetenta diplomaterna Mimmi, Fanny och Jens är kidnappade i Afghanistan. Utrikesdepartementet gör just nu inte allt de kan för att få loss dem, eftersom Sverige först ska vara värdar för en prestigefull förhandling mellan USA och Nordkorea. Så trion får som vanligt lösa allt på sitt eg...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Jakten på nordkoreanen
  Komedi, S2:A2

  Alla till buds stående medel, inklusive Säpo och IT-Laszlo, har satts in för att hitta den försvunne hackaren Park Jin-Ho. Jens får ekonomiska problem, Mimmi får för lite cred och Fanny gör det bara värre för sig själv.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Nu blåser vi Sida!
  Komedi, S2:A3

  Jens använder herrklubben Nya Sällskapet för att få ordning på sina finanser, och Fanny måste samtidigt dribbla bort både Laszlos charmoffensiv och Migrationsverkets angrepp mot Parks asylrätt. Mimmi blir äntligen UD:s ansikte utåt, men gör en otäck upptäckt som aldrig får komma ut. Eller?

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Säg förlåt till Chile
  Komedi, S2:A4

  Mimmi och Jens får chansen att visa sina diplomatiska styrkor när den chilenska delegationen förgäves kräver en ursäkt för Boliden-skandalen. Den nygamla pingpong-hopon-hopoff-metoden kommer väl till pass. Samtidigt intensifieras den internationella dragkampen om hackaren Park, och Fanny får veta...

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Kobolt och Kongo
  Komedi, S2:A5

  Hendriks skicklighet inom internationell kohandel testas till det yttersta när det ska smöras för den kongolesiska delegationen. Det enda som kan gå fel är väl att Fanny aldrig varit på bankett, att Mimmi inte kan hantera en presenthund och att Jens lösning på allt är en påse suspekta piller.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Jag vill leva i Europa
  Komedi, S2:A6

  Jens gör några sista desperata försök att återfå sin rikemanslivsstil, men inget kan däremot hota Mimmis karriärlyft - förutom möjligen verkligheten och historien. Framtiden för Fanny och inte minst Park står och väger mellan räddning och katastrof.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer