vidare till tv.nu

Djur, Natur

Djurparkernas hemligheter: Tampa
Secrets of the Zoo: Tampa

2020 • USA • Säsong 1, Avsnitt 7

En räddad Floridapanter kräver medicinsk tillsyn, medan ett binturongpar flyttar in i sitt nya hem. En bångstyrig zebra zickzackar sig ur en hovtrimning, och en festmåltid stundar för ett par argsinta komodovaraner.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Rocka 'n' Roll
  Djur, Natur, S1:A1

  ZooTampa-familjen växer stadigt när koalahonan Ceduna har en bebis i pungen. Den älskade sköldpaddan Bruce blir sjuk och får frukost på sängen och den bleke rockan Stuart avnjuter lite Floridasol för att återfå såväl färg som livslust.

 • Avsnitt 2 - Björntjänster
  Djur, Natur, S1:A2

  Det är vår på ZooTampa, och alla alligatorer, skunkar och björnar lämnar idet. En nyfödd björnunge kommer till djurparken efter att ha övergivits av sin mamma och en lemur får uppleva sin första allergi.

 • Avsnitt 3 - En kärlekskrank noshörning
  Djur, Natur, S1:A3

  Det ligger kärlek i luften på ZooTampa, men en noshörning saknar sin partner. Fem unga indigosnokar är dessutom äntligen redo att ta steget ut i vildmarken.

 • Avsnitt 5 - Utterundsättning
  Djur, Natur, S1:A5

  Pingvinskötarna är satta på äggvakt i förhoppningen att pingvinföräldrarna Rocky och Thumbelina ska kläcka två nya kycklingar. Team Asien parar sina malaysiska tigrar i förhoppningen att få ungar, och dr Ray räddar en övergiven, nyfödd flodutter.

 • Avsnitt 7 - Hungrig drake
  Djur, Natur, S1:A7

  En räddad Floridapanter kräver medicinsk tillsyn, medan ett binturongpar flyttar in i sitt nya hem. En bångstyrig zebra zickzackar sig ur en hovtrimning, och en festmåltid stundar för ett par argsinta komodovaraner.

 • Avsnitt 8 - Sjökobestyr
  Djur, Natur, S1:A8

  Efter mer än 15 år hos ZooTampa-familjen är chimpanserna Twiggy, Jamie och Nick redo att gå i pension. Personalen välkomnar också de räddade sjökorna Roomba och Kayo till djurparkens nyrenoverade sjökosjukhus.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer