Donal utforskar Hongkong och smakar på både traditionella och moderna bakverk. Dessutom tillagar han char siu.
Donal Skehan fortsätter sitt Hong Kong-äventyr och testar en lokal favorit - söta äggvåfflor. Sedan får han smaka en frestande kycklingrätt.
Donal Skehan är på väg till Singapore, där gatumat är mycket populärt. Han prövar roti på marknaden och smakar en grön pandantårta.
Donal Skehan är fortfarande i Singapore och får testa en populär delikatess. Dessutom testar han på att vara bagare för en dag när han skapar bästsäljaren "Lychee Martini Cake".
Donal Skehan åker till Melaka i Malaysia och smakar världens mest illaluktande frukt, durian. Konsistensen är däremot både krämig och söt.
Donals resa fortsätter till Tokyo, där han utforskar stadens gatumat, ett tehus och klassiska desserter. Han får blandat annat prova på Matcha Green Tea Eclairs.
Donal, som är kvar i Tokyo, får smaka traditionella pannkakor och tar även en kurs i bakning. I slutet får han testa på att baka en japansk jordgubbstårta.
I Macau kliver Donal Skehan upp tidigt för att få med sig en kartong med den lokala äggtårtan. Han bakar även mandelkakor.
I Seoul besöker Donal Skehan Glamorous Penguin Cafe som drivs av Sophia Yoo som bakar europeiska kakor med en koreansk twist. Dessutom tillverkar han koreanska dumplings.
Donal är i Seoul, där han besöker Mangwon-marknaden med TV-kocken Wonil Lee, och hör historien om koreansk bakning. På kvällen njuter han av en pizzapicknick vid floden Han.