vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Superskurken Gru lever nu ett trivsamt familjeliv med sina tre adopterade flickor Margo, Edith och Agnes. Allt är frid och fröjd tills någon börjar kidnappa hans minioner och Antiskurkligan knackar på dörren.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Dumma mej 2 - sv.tal
44
4
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 31 recensioner

  • Som tur är fyller minionerna och 3D-effekterna ut där manuset brister. Minion-covern på I swear är faktiskt helt oemotståndlig.

  • Vid sidan av den actionspäckade intrigen, som inbegriper hotfull förvandlingskonst, finns det även rörande sidospår där Gru ska hantera att hans prepubertala dotter vill börja dejta en dansant hipster.

  • De som gillade första filmen nickar nog uppskattande åt samma blandning av galen humor, lite spänning och häftig animation.

  • Miljöerna är fantasifulla och det är snyggt gjort (de bästa 3D-effekterna finns dock i eftertexterna) med många blinkningar till vuxenpubliken.

  • Steve Carell räcker nämligen mer än väl som Gru och Russel Brand får lagom mycket plats med sin Dr Nefario denna gång – och så Steve Coogan som dyker upp i en mindre roll.

Klipp från Dumma mej 2 - sv.tal

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer