vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Skräck

Dystopia

7.8IMDb2021 • Sverige

Ett gäng vänner förbereder Nordens största lajv-event i en övergiven fabrik djupt inne i urskogen. När de slår på huvudströmmen väcks något till liv som börjar påverka gruppens beteende.
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Blackout
  Skräck, S1:A1

  Tess följer med pojkvännen Leo till ett lajv-event i en nedlagd fabrik i hopp om att kunna läka deras förhållande. När gruppen sätter igång fabrikens gamla elsystem väcks en övernaturlig kraft till liv.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Nödfrekvens
  Skräck, S1:A2

  Indigo börjar bete sig underligt och Tess möter en hotfull man som tagit sig in i fabriken. Leo tror henne inte och sprickan mellan dem växer. Tess får också uppvaktning från oväntat håll.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Sleepwalker
  Skräck, S1:A3

  Indigo är borta och gänget letar febrilt efter honom. Samtidigt blir slitningarna mellan Tess och Leo blir allt större. Någon verkar utföra sabotage i fabriken och Domenica ger sig ner i kulvertarna.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Achtung Baby
  Skräck, S1:A4

  Tess känner sig pressad när hennes tidigare otrohet riskerar att avslöjas och vill lämna fabriken. Lajvarna tar sig in i en förbjuden del av fabriken och hittar dolda utrymmen från dess mörka historia.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Det inre rummet
  Skräck, S1:A5

  Tess vaknar upp i en hiss. Hon är förändrad och drabbas av otäcka bilder. Fridas svartsjuka mot Jennifers romans med Paolo eskalerar. Samtidigt verkar kraften som släppts fri sprida sig.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Lev och låt leva
  Skräck, S1:A6

  Harry inser allvaret och gör allt för att få Chrissy att avbryta lajvet. Jennifer och Paolos förhållande intensifieras, men något är fel med henne och hon döljer sin hemlighet för gruppen...

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Radio Silence
  Skräck, S1:A7

  Neo och Frippe tar sig in i fabriken för att hämnas. Domenica inser att de svävar i livsfara och misstänker alla i gruppen för sabotagen. Tess söker upp Leo för att berätta något som kommer förändra allt.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Shutdown
  Skräck, S1:A8

  All kommunikation är utslagen och ingen litar längre på någon. De gör sig klara att fly från fabriken, men Leo och Zacke är borta. Deras tidigare lek har nu övergått i blodigt allvar på liv och död.

  Viaplay
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer