vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Nyheter, Underhållning

Efter fem

Sverige • Säsong 5, Avsnitt 10

Ett år har gått sedan Wuhan stängde - så klarar Kina pandemin idag. Krisen i Liberalerna diskuteras och vi får veta varför Modernas vaccin stoppas i vissa regioner. Dessutom gästar Louise Hoffsten studion för att prata om sin nya platta.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 61
  Nyheter, Underhållning, S5:A61

  Den brasilianska mutationen fortsätter att sprida sig - så utbredd är smittan i Sverige. Axel tar tempen på Tusse inför Eurovision Song Contest som går av stapeln i maj och Anders Öfvergård berättar om årets speciella säsong av Robinson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 62
  Nyheter, Underhållning, S5:A62

  Kriminalinspektör Torsten Alm reder ut hur Vårbynätverket är uppbyggt och Uppsala larmar om att allt fler patienter vårdas på IVA. Dessutom kommenterar biståndsminister Per Olsson Fridh (MP) beslutet om att inga vaccin kommer att ges bort utanför EU.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 63
  Nyheter, Underhållning, S5:A63

  Fortsatt tufft för flygbranschen – enligt nya siffror från SCB minskade resandet med 75 procent under 2020. Mischa Billing laddar upp inför finalen av Sveriges mästerkock och kritiken mot SVT:s dokumentär om komikern Soran Ismail diskuteras.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 64
  Nyheter, Underhållning, S5:A64

  Allt fler länder väljer att anpassa vaccinordningen för att återfå turismen. Priserna på bostadsmarknaden fortsätter att stiga och Kalle Zackari Wahlström gästar studion och berättar hur det är att bo på landet och leva självförsörjande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 65
  Nyheter, Underhållning, S5:A65

  Det brittiska kungahuset i sorg - Drottning Elizabeths make Prins Philip har avlidit. Vi får en direktrapport från Italien där det larmas om att dödstalen fortsätter att stiga och att unga fått förtur i vaccinkön. Dessutom gästar Loreen studion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 66
  Nyheter, Underhållning, S5:A66

  60 år har passerat sedan den första människan gav sig ut i rymden – vi minns de klassiska bilderna och pratar med astronauten Christer Fuglesang. Tuija Räsänen uppmärksammar lakritsdagen och vi får veta mer om upplägget för de omtalade vaccinpassen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 67
  Nyheter, Underhållning, S5:A67

  Ronneby kommun döms till skadestånd efter att invånare förgiftats av dricksvattnet. Säkerhetspolisen bekräftar att det skett en rysk hackerattack mot svensk idrott och vi lär oss mer om fenomenet "Zoom boom". Dessutom gästar Niklas Andersson studion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 68
  Nyheter, Underhållning, S5:A68

  Vaccinsamordnare Richard Bergström gästar studion för att svara på frågor gällande Astra Zenecas vaccin. Svenska kocklandslaget presenteras och vi får en rapport från Minneapolis. Dessutom får vi besök av handbollsstjärnan Bella Gulldén.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 69
  Nyheter, Underhållning, S5:A69

  Finansminister Magdalena Andersson (S) diskuterar vårbudgeten och Patrick Ekwall berättar om tiden efter hustruns bortgång. Dessutom reder vi ut hur det kommer sig att mer än hälften av de som vaccinerats i Halland är skrivna någon annanstans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 70
  Nyheter, Underhållning, S5:A70

  Sverige är igång med massvaccinationerna – Emma Spak svarar på frågor om regionernas utmaningar. Vi träffar grundaren av den nya streamingtjänsten som ska visa gamla konserter och så gästas vi av Benjamin Ingrosso som bjuder på ny musik.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer