vidare till tv.nu

Nyheter, Underhållning

Efter fem

Sverige • Säsong 5, Avsnitt 28

Intresset för börsen växer – ny rekordnotering. Regeringen vill kunna stänga delar av samhället och ESA söker nästa generations astronauter. Tullen belyser problemet med smuggelhundar och serie-aktuella Shima Niavarani gästar studion.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 56
  Nyheter, Underhållning, S5:A56

  Antalet covid-19 patienter ökar – IVA-läkare Karin Hildebrant ger sin syn på situationen. Vi följer rättegången i det uppmärksammade George Flyod-fallet och Helena Gissén diskuterar Liberalernas beslut om att samarbeta med Sverigedemokraterna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 57
  Nyheter, Underhållning, S5:A57

  Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni svarar på kritiken gällande SD och Richard Bergström ger sin syn på vaccinutvecklingen. Christine Meltzer gästar studion och vi får veta mer om vulkanen på Island som lockar tusentals besökare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 58
  Nyheter, Underhållning, S5:A58

  18-årig kvinna misstänks ha blivit mördad i Höör – vi får en direktrapport från polisen. Clara Henry berättar om sin nya podcast och Malin Collin bjuder på streamingtips. Trafikverket uppdaterar oss även om läget på vägarna inför påskhelgen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 59
  Nyheter, Underhållning, S5:A59

  Regeringens vaccinmål ändras – senast 15 augusti ska alla över 18 år ha erbjudits en första dos. Kultur- och idrottssektorn tilldelas nytt stödpaket och vi lär oss mer om historien bakom aprilskämt. Dessutom gästar Adrian Macéus Efter fem-studion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 60
  Nyheter, Underhållning, S5:A60

  Kina bojkottar HM och allt fler svenskar åker till andra regioner för att vaccinera sig. Dramatenchefen Mattias Andersson berättar hur det var att tillträda mitt under en pandemi och David Hellenius laddar även upp inför kvällens Masked Singer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 61
  Nyheter, Underhållning, S5:A61

  Den brasilianska mutationen fortsätter att sprida sig - så utbredd är smittan i Sverige. Axel tar tempen på Tusse inför Eurovision Song Contest som går av stapeln i maj och Anders Öfvergård berättar om årets speciella säsong av Robinson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 62
  Nyheter, Underhållning, S5:A62

  Kriminalinspektör Torsten Alm reder ut hur Vårbynätverket är uppbyggt och Uppsala larmar om att allt fler patienter vårdas på IVA. Dessutom kommenterar biståndsminister Per Olsson Fridh (MP) beslutet om att inga vaccin kommer att ges bort utanför EU.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 63
  Nyheter, Underhållning, S5:A63

  Fortsatt tufft för flygbranschen – enligt nya siffror från SCB minskade resandet med 75 procent under 2020. Mischa Billing laddar upp inför finalen av Sveriges mästerkock och kritiken mot SVT:s dokumentär om komikern Soran Ismail diskuteras.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 64
  Nyheter, Underhållning, S5:A64

  Allt fler länder väljer att anpassa vaccinordningen för att återfå turismen. Priserna på bostadsmarknaden fortsätter att stiga och Kalle Zackari Wahlström gästar studion och berättar hur det är att bo på landet och leva självförsörjande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 65
  Nyheter, Underhållning, S5:A65

  Det brittiska kungahuset i sorg - Drottning Elizabeths make Prins Philip har avlidit. Vi får en direktrapport från Italien där det larmas om att dödstalen fortsätter att stiga och att unga fått förtur i vaccinkön. Dessutom gästar Loreen studion.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer