vidare till tv.nu

Nyheter, Underhållning

Efter fem

Sverige • Säsong 5, Avsnitt 58

18-årig kvinna misstänks ha blivit mördad i Höör – vi får en direktrapport från polisen. Clara Henry berättar om sin nya podcast och Malin Collin bjuder på streamingtips. Trafikverket uppdaterar oss även om läget på vägarna inför påskhelgen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 82
  Nyheter, Underhållning, S5:A82

  Stockholms vaccinsamordnare Magnus Thyberg gästar. I morse kom beskedet att Nent stoppar Paradise Hotel helt efter larm om sexuella övergrepp. Vad betyder det här för dokusåporna framöver? Kvällens Efter fem-gäst är Anis Don Demina.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 83
  Nyheter, Underhållning, S5:A83

  Nu inleder Stockholm vaccinationsfas fyra. Dagens Efter fem-gäst är Hammarbys Richard Magyar som vill få fler inom idrotten att våga prata om psykisk ohälsa. Dessutom avslöjas den sista artisten till årets Så mycket bättre.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 84
  Nyheter, Underhållning, S5:A84

  Vårdbolaget Attendo har fått massiv kritik från fackförbund efter miljonbonusar och vittnesmål om tystnadskultur. Skottland går till val och det kan vara början på slutet för Storbritannien. Kvällens gäst är Shanti Roney.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 85
  Nyheter, Underhållning, S5:A85

  Efter fem gästas av Newkid. Niklas Ekstedt svarar på tittarnas grillfrågor. Det har skett en kraftig ökning av samtal till kvinnojourer och idag debatterades kvinnovåldet i riksdagen. Virologen Niklas Arnberg ger en corono-prognos för sommaren.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 86
  Nyheter, Underhållning, S5:A86

  Hundratals personer har skadats under våldsamheterna i Jerusalem. Generella rekommendationer för om gravida ska vaccineras dröjer. Kvällen gäst är Ayaan Ahmedi som gör succé som Nala i "Snabba Cash". Och äntligen kommer det varma vädret.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 87
  Nyheter, Underhållning, S5:A87

  Konflikten på västbanken trappas upp. En världsunik safir auktionerades ut i Geneve. Det råder en riktig boom för ljuderotik på svenska. Och då tror experterna att samhället kan börja öppnas upp igen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 88
  Nyheter, Underhållning, S5:A88

  Ikväll handlar Efter Fem bland annat om hur Sverige ska öppnas upp igen och hur en femton år gammal våldtäkt löstes. Kvällens gäst är Kalle Moraeus.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 89
  Nyheter, Underhållning, S5:A89

  Dagsfärsk aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer och nyhetsuppdateringar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 90
  Nyheter, Underhållning, S5:A90

  Konflikten mellan Israel och Palestina fortsätter att eskalera. Suget efter utlandssemestrar är stort och nu öppnar charterfavoriten Grekland upp för turism. Imorgon är det dags för final av Lets Dance och Tony Irving ger sin analys av finalisterna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 91
  Nyheter, Underhållning, S5:A91

  Polisen misstänker att bilbränderna i Eskilstuna är kopplat till gripandet av ledargestalt i ett kriminellt nätverk. Toppdiplomaten Jan Eliasson berättar om det spända läget mellan Israel och Palestina. Kvällens gäst är Björn Hellberg.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer