vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

Utredningen
Efterforskningen

Danmark • Säsong 1, Avsnitt 6

Jakob Buch-Jepsen gör klart för Jens Møller att de behöver flera konkreta bevis för att åtala. Annars är risken att den gripne går fri. Maibritt Porse vägrar att ge upp, och efter sex månaders hårt arbete hittar hon något som kan bli avgörande.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Dag 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Chefen för polisens mordkommission i Köpenhamn, Jens Møller, kallar till morgonmöte. Där berättar en utredare om ett märkligt fall där en kvinnlig svensk journalist försvunnit på en hemmabyggd utbåt, tillsammans med ubåtsbyggaren själv.

 • Avsnitt 2 - Det vi vet, och det vi antar
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Jens Møller utsätts för stor press från journalisterna som är ute efter det senaste i utredningen. Samtidigt uppstår allt fler rykten och teorier. Kände journalisten och utbåtsmannen varandra? Var allt iscensatt som del av en happening?

 • Avsnitt 3 - Jakten
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Medan rättsmedicinarna arbetar, väntar Jens Møller och hans grupp på svar. Har de hittat avgörande bevis för att den svenska journalisten är död och är det i så fall ett brott som ligger bakom? Møller besöker Kim Walls föräldrar i Sverige.

 • Avsnitt 4 - 1280 meter
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Jens Møller tar hjälp av svenska likhundar som kan spåra upp kroppar som ligger mer än 20 meter under havsytan. De får upp vittring på en specifik plats, men dykarna hittar inget där.

 • Avsnitt 5 - En hel människa
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Fakta läggs till fakta, men Jens Møller och hans team har fortfarande inte några avgörande bevis. Alla tvivel måste skingras, annars har de inget fall. Åklagare Jakob Buch-Jepsen betonar att det måste finnas motiv och dödsorsak för att kunna åtala.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Jakob Buch-Jepsen gör klart för Jens Møller att de behöver flera konkreta bevis för att åtala. Annars är risken att den gripne går fri. Maibritt Porse vägrar att ge upp, och efter sex månaders hårt arbete hittar hon något som kan bli avgörande.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer