vidare till tv.nu

Reality

Elitstyrkans hemligheter - Sverige

Sverige

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av några före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Påfrestningarna är enorma och få klarar det.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  De första testerna är skoningslösa, bland annat ska rekryterna bundna till händer och fötter överleva så länge de kan i en kall sjö. Befälen är övertygade om att gruppen kommer att ha decimerats redan innan det första dygnet är över.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Rekryterna ställs inför en övning som kräver att de har fullständig kontroll över sin kropp även när de är väldigt rädda. Antalet rekryter decimeras nu än mer då både sömn- och matbrist börjar komma till sin rätt under den extrema pressen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Rekryterna mod testas när de ska klättra upp för ett 65 meter högt vindkraftverk och sen fira sig ner helt på egen hand. Därefter väntar en närstridsövning som tar en oväntad vändning och ett fyspass som pågår tills minst en rekryt tackar för sig.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Rekryterna börjar lära känna varandra och vikten av att fungera som en grupp ställs på sin spets när de måste peka ut vem de anser vara den sämsta lagspelaren. Instruktörerna är riktigt irriterade och kvällen avslutas med en känslosam eliminering.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Rekryterna är trötta och nu börjar tvivel och hjärnspöken visa sig. Dagens första övning blir en av de mest fysiskt krävande när rekryterna ska springa upp och ner för enorma grustag. Kvällen avslutas med en svår prövning i mörkt och iskallt vatten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Dagens första övning kallas för Batmanrun. En övning som kräver tillit. Rekryterna få också i uppgift att peka ut vem de litar minst på i gruppen, för en av dem blir det en ögonöppnare och personen öppnar upp sig på ett helt nytt sätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Rekryterna är rejält slitna men intensiteten fortsätter att öka. Övningen Flykten innebär att de ska ta sig till ett specifikt mål samtidigt som de är jagade av en fiendestyrka. Det blir en extremt påfrestande övning både fysiskt och mentalt.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Det är dags för det sista dygnet. De som är kvar har blivit tillfångatagna av fiendestyrkan och är ovetandes om vart de förs och att de står inför den mest brutala delen av uttagningen, slutförhöret. En chockerande natt väntar.