vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Elitstyrkans hemligheter - Sverige

...

Sverige
Reality
0
0

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av några före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Påfrestningarna är enorma och få klarar det.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Reality, S2:A1

  Instruktörerna ser till att rekryterna får en chockstart när de anländer till förläggningen då de tvingas simma in till stranden i iskallt vatten. Redan samma dag väntar en av de tuffaste övningarna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, S2:A2

  Rekryterna jobbar i par och ställs inför nervpirrande övningar på hög höjd där det gäller att inte lamslås av höjdskräck. De ställs även mot varandra i en fysiskt tuff utmaning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, S2:A3

  Instruktörerna hintar om att det finns en mullvad bland dem vilket sprider osäkerhet och spekulation inom gruppen. Rekryterna får i uppgift att fira sig nedför en bergvägg som är 120 meter med huvudet före.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, S2:A4

  Halvvägs in i uttagningen sätts några av rekryternas ledarskapsförmåga på prov när de ska leda arbetet att få loss en terrängbil samt transportera en skadad kamrat uppför ett vattenfall. Övningarna kräver sina offer och gruppen decimeras ytterligare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, S2:A5

  Rekryterna är rejält slitna och vissa börjar tvivla på sin förmåga. Dagens första moment sker i ett gammalt nerlagt gruvschakt där rekryterna ska balansera på två linor ut till en flagga, 20 meter upp i luften.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, S2:A6

  Nu väntar den tuffaste dagen hittills som kommer utmana rekryternas förmåga att hålla ihop under köld och oavbrutet hårda prövningar. De transporteras till en avlägsen strand vid havet där ett iskallt bad väntar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, S2:A7

  Det är dags att sålla i gruppen så bara de starkaste fysiskt och mentalt är kvar till sista fasen. I ett extremt utmanande vattenmoment testas deras förmåga att kontrollera lufthunger och klaustrofobi när de ska simma genom en tunna på djupt vatten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, S2:A8

  Under det sista dygnet utsätts de återstående rekryterna för ett antal stenhårda fyspass nattetid innan det är dags för den mest brutala delen av uttagningen slutförhöret.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy