vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

En Familj
August: Osage County

Dela
När Violet Westons man försvinner, återvänder hennes tre döttrar till sitt barndomshem och den dysfunktionella matriark som de växt upp med. Hemligheter uppdagas och ord flyger när döttrarna kämpar med gamla roller i en oförlåtlig familjehierarki.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt En Familj
62
28
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • Meryl Streep är inte oväntat Oscarsnominerad för sin kraftfulla tolkning av en pillerknarkande matriark.

  • När ”En familj” är som bäst – i en lång middagsscen och i ett nattligt samtal mellan systrarna – är samspelet enastående och dialogen, där hemligheter skalas fram av blickar och oförsiktiga ord, sylvass.

  • Naturligtvis är Meryl Streep fenomenal som monstruös moder i den här familjeuppgörelsen. En mörk, cynisk, bitter och bitvis rolig film.

  • Det är Violet/Meryl som sätter tonen men det är ändå Julia Roberts, som den äldsta dottern Barbara, som gör min dag. Vilket ju var lite överraskande.

  • Det som verkligen håller måttet och bär upp filmen till historiskt minnes-värda nivåer är skådespeleriet, som är ovärderligt från början till det bittra slutet.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer