vidare till tv.nu
ANNONS
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Drama

En mot en

Sverige

En historia om drömmar om ett fotbollskontrakt och ett bättre liv. Vad är viktigast, talang eller hård träning? De oskiljaktiga bröderna Ousman och Malik ställs i slutändan mot varandra i livets vägskäl.
Från kritikerna
 • ...det som verkligen ger serien känslan av att befinna sig mitt i nuet är den konstanta växlingen mellan wolof, med sina engelska låneord, och svenska.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  För bröderna Ousman och Malik är fotboll livet. När det kommer två okända personer till deras träning blir familjen rädda att de är polisen då de befinner sig olagligt i landet. De förbjuds nu från att fortsätta spela fotboll.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Första dagen på den nya klubben inser bröderna Ousman och Malik att de nu måste träna på en helt ny nivå. När de andra spelarna börjar tjafsa med Malik är han inte sen med att hämnas. Ousman försöker bjuda ut kassörskan Jenny på dejt. Tyvärr är hon inte alls intresserad av fotboll.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Fotbollsklubben ska spela match och både Ousman och Malik hoppas på att få starta. Bröderna överraskar familjen med första lönen från fotbollen. Ousman går på dejt med Jenny, där han får kämpa på för att hitta saker att prata om.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Bara en av bröderna kan få plats i laget. Ousman försöker dölja sin skadade fot, medan Malik imponerar på tränarna på planen. Ousman och Jenny tar nästa steg i sin relation och familjen får nyheter från immigrationsverket.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Efter pappans sammanbrott är familjen splittrad. Ousman går på tunga smärtstillande för att klara träningen och lovar sin mamma att bli sams med Malik igen, samtidigt som relationen till Jenny ställs på sin spets. Malik går med på att träna enligt Ousmans träningsprogram, men pushar Ousman honom ...

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Utan konkurrens glänser Ousman på planen men det känns inte så bra som han trodde att det skulle göra. Han försöker reparera relationen med Jenny, och Malik försöker acceptera livet utan fotbollen.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Familjen får en chans att ta sig in i Frankrike och söka asyl där, och bestämmer sig för att ta den. Men vem av bröderna får det sista kontraktet och platsen i laget?

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Bröderna kommer sent till träningen på grund av Maliks festande. När Ousman försöker överkompensera blir han skadad i foten. Malik går ut och festar på kvällen igen, trots att han lovat Ousman att inte göra det. Ousman blir hembjuden till Jennys lägenhet. I rollerna: Solomon Njie och Alieu Jeng. ...

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer