vidare till tv.nu

Resor, Trädgård

En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
A Place in the Sun: Home or USA?

2010

Jonnie Irwin och Jasmine Harman hjälper fastighetsägare att hitta nya hem i USA och Storbritannien.

Säsonger och avsnitt

Säsong 12
 • Säsong 1
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 8
 • Säsong 12
Säsong 12
 • Avsnitt 1
  Resor, Trädgård, S12:A1

  Säsongsstart. Efter många om och men är Maria och Laky's fem barn äntligen utflugna. I samband med detta vill paret sälja det stora familjehemmet och köpa en mindre bostad i deras favoritstad Lewes och en till i soliga Palma.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Resor, Trädgård, S12:A2

  Vanessa och Gary är redo för ett nytt kapitel i deras liv och vad passar då bättre än en ny bostad. Enda problemet är att de inte kan enas om var - Vanessa vill slå sig till ro i Lowestoft nära familj och vänner medan Gary vill till Spanien.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Resor, Trädgård, S12:A9

  För Jo och Rich ställdes livet på sin spets för ett år sedan, något som fick dem att inse att de måste ta tillvara mer på livet. De har därför bestämt sig för att flytta till en ny plats tillsammans, frågan är om det blir Snowdonia eller Granada?

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Resor, Trädgård, S12:A10

  Jonnie Irwin och Laura Hamilton gör sitt yttersta för att hjälpa Des, Caline och deras elvaåriga dotter Amberley att hitta en ny bostad. Familjen har svårt att enas om plats, något som är extra viktigt med tanke på Amberleys skolgång.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Resor, Trädgård, S12:A22

  Angela och Steve möttes för första gången när de var fem år gamla. I tonåren blev de ett par och sedan dess har kärleken blomstrat. Paret har länge dröm om ett semesterboende på Lanzarote och efter många om och men ska den drömmen nu få förverkligas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26
  Resor, Trädgård, S12:A26

  Judith letar efter ett hus i Spanien, nära Torrox Costa. Men att hitta rätt visar sig vara lättare sagt än gjort och hon tar därför hjälp av mäklaren Laura och vännen Carolanne. Frågan är om de hittar något som lever upp till alla krav?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Resor, Trädgård, S12:A27

  Husjägarna Ben och Charlotte planerar att flytta till Costa Rica. Men för att den drömmen ska bli verklighet behöver de någonstans att bo. För att hitta en bostad som lever upp till alla krav har de kallat in mäklaren Ben Hillman.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Resor, Trädgård, S12:A28

  Husletandet i Costa Rica fortsätter och denna gång är det Richard som behöver hjälp. Han har länge drömt om att äga ett semesterboende på en tropisk plats och Nosara har fångat hans hjärta. Nu gäller det för Danni att visa upp spännande alternativ.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 29
  Resor, Trädgård, S12:A29

  Steve och Sandra har länge funderat på att investera i ett semesterboende och när Steve nu närmar sig pensionen känns läget rätt. Siktet är inställt på Casares och till sin hjälp har de den erfarna mäklaren Laura Hamilton.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 30
  Resor, Trädgård, S12:A30

  Förhoppningarna är stora när vännerna Carmen och Tanya ger sig av för att titta på hus. Carmen drömmer om ett semesterboende i Karibien och med hennes budget får Danni Menzies möjlighet att visa upp flera fascinerande alternativ.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 31
  Resor, Trädgård, S12:A31

  Lynda och Steve har arbetat hårt under hela sina liv och samtidigt haft fullt fokus på sina barn. När pensionen nu närmar sig vill de göra någonting för sig själva. Planen är att köpa ett semesterboende i den spanska staden Benalmadena.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 32
  Resor, Trädgård, S12:A32

  Efter att ha varit gifta i trettio år och uppfostrat en stor familj tillsammans är Mal och Sue redo att slå sig till ro. Siktet är inställt på Spanien och för att hitta det ultimata boendet har de tagit hjälp av mäklaren Danni Menzies.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 33
  Resor, Trädgård, S12:A33

  Alison är på jakt efter ett semesterboende i Spanien tillsammans med dottern Paula. Deras krav är att den spanska kulturen ska genomsyra fastigheten och att den inte ska ligga i en storstad. Kan Jasmine hitta ett lämpligt alternativ?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 34
  Resor, Trädgård, S12:A34

  Chris och Lynne har dedikerat sina liv till sina sex barn och det har minst sagt varit ett intensivt äventyr. Nu är tiden kommen för paret att slå sig till ro och andas ut, och vad passar då bättre än ett semesterboende i Spanien?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 35
  Resor, Trädgård, S12:A35

  Den forna polisen Steve McGibbon har tagit hjälp av mäklaren Ben Hillman för att hitta det ultimata semesterboende i Spanien. Hans krav är höga och det visar sig vara lättare sagt än gjort att hitta något som faller honom i smaken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 36
  Resor, Trädgård, S12:A36

  Bettina och Eamon har spenderat nästan trettio år på olika militärboenden på grund av Eamons yrke. Nu är dock tiden kommen för paret att köpa deras första boende tillsammans. Siktet är inställt på Costa Calida och de har mäklaren Danni till hjälp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 37
  Resor, Trädgård, S12:A37

  Det var på en pub för sex år sedan som Joanne och Dean träffades för första gången och sedan dess har paret hållit ihop. Nu är tanken att köpa ett gemensamt semesterboende på Costa Adeje men det visar sig vara svårt att hitta något de båda gillar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 38
  Resor, Trädgård, S12:A38

  Mäklaren Danni Menzies har begett sig till den spanska staden La Mata för att hjälpa Gleny hitta sina drömmars hus. Gleny har letat i flera år men det har alltid varit något som strulat. Förhoppningsvis är turen på hennes sida denna gång.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 39
  Resor, Trädgård, S12:A39

  Mäklaren Laura Hamilton är på plats på den grekiska ön Korfu för att hjälpa Simon och Andrea hitta det ultimata semesterboendet. Paret har både barn och barnbarn så tanken är att det ska bli en plats där hela familjen kan umgås.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 40
  Resor, Trädgård, S12:A40

  Enda sedan Carol och Steve träffades för sju år sedan har de kontinuerligt rest till Spanien. Landet har fångat deras hjärta och de vill nu investera i en fastighet. För att hitta rätt har de tagit hjälp av Danni Menzies som visar upp fem alternativ.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 41
  Resor, Trädgård, S12:A41

  Jasmine Harman har begett sig till Kreta för att visa upp fem fantastiska hus för Catherine och Patrick. Paret drömmer om en samlingsplats för hela familjen och Kreta har länge legat högst på topplistan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 42
  Resor, Trädgård, S12:A42

  Det golfälskande paret Lynn och Mike är redo för en förändring. Efter att ha semestrat i Spanien i flera år har de nu bestämt sig för att investera i ett eget boende. Till sin hjälp har de mäklaren Danni Menzies som visar upp fem alternativ.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 43
  Resor, Trädgård, S12:A43

  Tasmin har så länge hon kan minnas älskat Kreta och efter många om och fem har hon nu bestämt sig för att unna sig ett eget boende på platsen. Att hitta rätt är dock lättare sagt än gjort men till sin hjälp har hon mäklaren Laura och vännen Emma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 44
  Resor, Trädgård, S12:A44

  Efter att ha uppfostrat sex barn är Tracey och Dean redo att lägga tid på sig själva. Paret vill därför unna sig ett boende nära den spanska kuststaden Mar Menor. För att orientera sig i husdjungeln har de tagit hjälp av Jasmine Harman.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 45
  Resor, Trädgård, S12:A45

  Det Londonbaserade paret Taz och Tracy är på jakt efter ett semesterboende på Cypern. Siktet är inställt på Protaras på den sydöstra sidan men deras budget begränsar alternativen. Frågan är om deras dröm kommer bli till verklighet?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 46
  Resor, Trädgård, S12:A46

  Deon och Dave träffades för sju år sedan via en dejtingannons i tidningen. Med flera gemensamma intressen växte sig kärleken stark och nu är paret redo att köpa ett semesterboende i Spanien tillsammans. Till sin hjälp har de mäklaren Ben.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 47
  Resor, Trädgård, S12:A47

  Mäklaren Scarlette Douglas har begett sig till Cypern för att visa upp fem vackra fastigheter för Pauline och Andy. Enda sedan paret förlovade sig på platsen har de velat köpa ett hus där och nu är tiden äntligen kommen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 48
  Resor, Trädgård, S12:A48

  Stadsplaneraren John och hans partner Daniela har varit tillsammans i snart fem år. Då de båda arbetar med fastigheter är de på jakt efter ett renoveringsprojekt i Spanien. Frågan är om några av Ben Hillmans alternativ faller paret i smaken?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 49
  Resor, Trädgård, S12:A49

  Karen och Julian har sedan flera år tillbaka drivit ett vandrarhem i Storbritannien. Nu letar de efter ett semesterboende i Grekland, dit de kan åka och koppla av. Med en hög budget visar Scarlette upp fem fantastiska alternativ.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 50
  Resor, Trädgård, S12:A50

  Efter att ha rest till Mallorca i över trettio år känner George att det är dags att investera i en egen fastighet. För att hitta rätt har han bett sin bästa vän Diane att följa med som smakråd. Frågan är om hans dröm kommer gå i uppfyllelse?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 51
  Resor, Trädgård, S12:A51

  Pensionen närmar sig med stormsteg och Gary och Janet är på jakt efter ett hus i Spanien där de kan slå sig till ro. Fastighet i Storbritannien har de redan sålt så nu gäller det bara att hitta något som faller de båda i smaken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 52
  Resor, Trädgård, S12:A52

  Amanda och Gary från Lancashire har efter många och men bestämt sig för att flytta till Mallorca. Det enda som saknas är någonstans att bo men förhoppningsvis har mäklaren Ben Hillman en lösning på problemet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 53
  Resor, Trädgård, S12:A53

  De senaste tjugo åren har Colin och Elspeth kontinuerligt rest till Mallorca. Nu vill de investera i en egen fastighet på platsen men att hitta rätt visar sig vara lättare sagt än gjort. Mäklaren Danni Menzies rycker in för att hjälpa paret.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 54
  Resor, Trädgård, S12:A54

  Jo och Darrell från sydvästra London drömmer om ett sommarhus på Menorca dit de kan åka tillsammans med sina barn. Med en hög budget är alternativen många och Danni Menzies visar upp fem underbara fastigheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 55
  Resor, Trädgård, S12:A55

  Systrarna Kay och Faye har så länge de kan minnas drömt om ett hus i Cannes. Nu vill de göra drömmen till verklighet och till sin hjälp har de mäklaren Danni. Deras krav är dock höga och att hitta något som faller dem i smaken är inte det lättaste.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 56
  Resor, Trädgård, S12:A56

  Efter att ha varit gifta i trettiotre år och med pensionen som närmar sig har Jerry och Julie bestämt sig för att investera i ett semesterboende. Då Jerry är fast på jobbet har Julie tagit med sig vännen Lindy i jakten på det perfekta boendet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 57
  Resor, Trädgård, S12:A57

  Fransyskan Martine har spenderat de senaste fyrtiofem åren i Storbritannien tillsammans med sin familj. För att hitta tillbaka till sina rötter har hon nu bestämt sig för att köpa ett semesterhus på den franska ön Oléron utanför Charente-Maritime.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 58
  Resor, Trädgård, S12:A58

  Laura Hamilton har begett sig till den franska landsbygden för att hjälpa Gary och Maggie orientera sig i husdjungeln. De letar efter ett permanent boendet som är stort nog för deras tretton barnbarn. Kan Laura hitta något som faller dem i smaken?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 59
  Resor, Trädgård, S12:A59

  Det var vid frysdiskarna i matbutiken som Shami och Clive möttes för första gången för åtta år sedan. Under sina år tillsammans har de förälskat sig i Sicilien och nu vill de investera i en fastighet på ön. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 60
  Resor, Trädgård, S12:A60

  Gary och Carol är på jakt efter ett hus i Frankrike som de kan sätta tänderna i. Med ett stort intresse för inredning och design letar paret efter ett renoveringsprojekt som framöver kan bli deras permanenta boende.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 61
  Resor, Trädgård, S12:A61

  Danni Menzies befinner sig i Manilva i södra Spanien för att visa fem fantastiska fastigheter för Garry och Linda. Paret är på jakt efter ett semesterboende för hela familjen, men frågan är om något av alternativen fyller alla kriterier.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer