vidare till tv.nu
ANNONS

ResorTrädgård

En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
A Place in the Sun: Home or USA?

Jonnie Irwin och Jasmine Harman hjälper fastighetsägare att hitta nya hem i USA och Storbritannien.

Säsonger och avsnitt

Säsong 13
 • Säsong 1
 • Säsong 9
 • Säsong 11
 • Säsong 12
 • Säsong 13
Säsong 13
 • Avsnitt 1
  Resor, Trädgård, S13:A1

  Säsongsstart. Chris och Kay från Buckinghamshire letar efter ett perfekt hem att bo i med deras katter efter de går i pension. Problemet är bara att de inte kan komma överens om var de ska bosätta sig - Spanien eller Wales?

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Resor, Trädgård, S13:A2

  Wendy och Pete från Cambridgeshire är på jakt efter sitt första gemensamma hem. Men de kan inte fatta ett beslut om var de vill bo. Ska de flytta till Great Yarmouth i Fornolk som Wendy vill, eller till Almeria i Spanien, som Pete vill?

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Resor, Trädgård, S13:A3

  Musikern Gerry och hans manager Kathy bor ihop i Warwickshire, men längtar efter havet. De vill köpa ett fritidshus på kusten, men vilken kust? Kathy älskar kusten i Pembrokeshire i Wales, men Gerry lockas till Zakynthos i Grekland.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Resor, Trädgård, S13:A4

  Andy och Alidas barn har flyttat hemifrån, och nu har paret bestämt sig för att följa sin dröm om att köpa en stuga i franska Alperna. Men för att ha råd behöver de köpa ett mindre hus i England, och Laura och Jonnie får därför ett dubbeluppdrag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Resor, Trädgård, S13:A5

  Rektorn Emma söker ett familjehem till sig och barnen, men vill också ha ett fritidshus i södra Frankrike. Dit vill hon rymma på skollov för att skriva sin första roman. För att hitta rätt besöker hon flera i hus i både England och Frankrike.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Resor, Trädgård, S13:A6

  Bob och Judith har varit gifta i över 40 år och vill nu påbörja ett nytt äventyr tillsammans. De vill köpa sitt drömhem, men kan inte bestämma sig för var. Bob älskar Norfolks kustlinje, men Judith längtar till soliga Costa Blanca.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Resor, Trädgård, S13:A7

  Rod och Margaret vill sälja sin bostad i hektiska London för att köpa ett hus i Dorset, nära havet vid Weymouth. De vill också ha ett fritidshus i i Dordogne, i sydvästra Frankrike. Kan deras budget räcka till att uppfylla deras dröm?

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Resor, Trädgård, S13:A8

  Sonal och Tina längtar bort från det stressiga livet i Birmingham. De vill båda flytta till havet, men har svårt att bestämma var de ska flytta. Vackra Gower Peninsula i Wales är ett alternativ, men även den Grekiska ön Korfu lockar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Resor, Trädgård, S13:A9

  Cankiz från norra London vill flytta till en lugnare plats med sina två vuxna barn. Men hon och dottern Laura kan inte enas i var de ska flytta till. Cankiz har alltid drömt om att bo i Spanien, men Laura vill närmare kompisarna i Northamptonshire.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Resor, Trädgård, S13:A10

  Paret John och Carole ska köpa sitt första gemensamma hem. De vill flytta någonstans där det är lugnt och harmoniskt, men var? John älskar kusten längst västra Wales, men Carole har en dröm om att flytta till Carcassone i Frankrike.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Resor, Trädgård, S13:A11

  Efter tio år tillsammans vill Tony och Julie från Manchester köpa ett hus ihop på den vackra kusten i Trabocchi, Italien. De kan spendera 150 000 pund och har fem objekt att besöka. Kommer någon av husen leva upp till vad de drömmer om?

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Resor, Trädgård, S13:A12

  Bob och Lucretia från Southampton åkte till Italien på sin smekmånad och blev blixtförälskade i regionen Pugla. Nu vill de köpa en bostad tillsammans där. Deras budget är 100 000 pund och till hjälp att hitta rätt har de Laura Hamilton.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Resor, Trädgård, S13:A13

  Förstagångsköparna Kate och Martin vill köpa ett fritidshus i Spanien för att kunna spendera tid där med sina söner. De har aldrig tidigare besökt Spanien, så beslutet är särskilt stort för dem. Kommer Jean Johnsson lyckas hjälpa dem hitta rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Resor, Trädgård, S13:A14

  Jonnie Irwin gör sitt bästa för att hjälpa sin kund Tracy att hitta rätt bostad i närheten av Languedoc i Frankrike. Tracy drömmer om att bo i Frankrike, och huset vill hon göra om till ett bed och breakfast. Nu efter sin skilsmässa passar hon på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Resor, Trädgård, S13:A16

  Efter deras femte bröllopsdag känner Paul och Sue från Kent att det är en perfekt tid att följa deras dröm och köpa ett fritidshus i Normandie, Frankrike. Helst vill de kunna köra från England till huset med sin familj och sina hundar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Resor, Trädgård, S13:A17

  Jonnie Irwin hjälper Sam och Elaine från Bolton att hitta sitt drömhus i Carcassonne i Frankrike. Efter 25 års äktenskap och nyligen utflugna barn känner paret att det är hög tid att fullfölja drömmen om södra Frankrike.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Resor, Trädgård, S13:A18

  Ben Hillman hjälper Maxine och Cormac från Skottland att hitta sitt drömhus i Dordogne i Frankrike. Paret gifte sig nyligen i Riberac och nu drömmer de om att kunna åka dit när de vill. Men huset måste rymma deras barn och många vänner.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Resor, Trädgård, S13:A19

  Paul och Zung från Faversham i Kent söker ett hus i det medeltida Dordogne i Frankrike. Det är Pauls dröm i livet att äga ett hus i Frankrike, eftersom han reste runt där som ung och älskade platsen. Entusiasmen har spridit sig till frun Zung också.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Resor, Trädgård, S13:A20

  Danni Menzies besöker vackra Cote de Beziers i Frankrike för att hjälpa mor och dotter Tina och Claire från Chester att hitta ett hus. Tina älskar Frankrike och hennes dröm är att kunna bo där efter hon går i pension, men först måste hon hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Resor, Trädgård, S13:A22

  Hilary and Alan har varit gifta i hela 40 år, och de senaste tio åren har de drömt om att äga en bostad i Alicante, Spanien. Nu är tiden äntligen inne för att ta steget, och till sin hjälp att hitta rätt hus har de Jasmine Harman.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23
  Resor, Trädgård, S13:A23

  Ben Hillman söker efter ett hus på Mallorcas bostadsmarknad. Hit vill nämligen tvåbarnsmamman Tina, från Maidenhead, flytta. Tina är ursprungligen från Tyskland, och efter 30 år i Storbritannien är hon redo för ett nytt äventyr.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24
  Resor, Trädgård, S13:A24

  Tracy och Ian från södra Wales besökte Ibiza för sex år sedan och blev blixtförälskade i platsen. Nu vill de köpa ett fritidshus där, gärna nära Santa Eularia och med havsutsikt. Med experten Ben Hillman hoppas de kunna hitta rätt hus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 25
  Resor, Trädgård, S13:A25

  Jean Johansson söker med ljus och lykta efter ett perfekt hus i Denia, Costa Blanca, efter ett hus till Jacqui och Andrew från Worcester. Efter att ha semestrat mycket där vill paret nu köpa sitt alldeles egna fritidshus i trakten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26
  Resor, Trädgård, S13:A26

  Mette och Chris från Brighton besöker Mallorca tillsammans med Scarlett Douglas. Med hennes hjälp hoppas de kunna hitta sitt drömboende på den norra kusten. Förhoppningsvis har någon av de fem hus de besöker allt de vill ha.

  TV4 Play
 • Avsnitt 27
  Resor, Trädgård, S13:A27

  Jonnie Irwing tar till alla knep han kan för att hitta ett perfekt boende till Andy och Barbara från Dorset. De har varit tillsammans i över 40 år och har tre barn ihop, nu drömmer de om att köpa ett fritidshus i Benidorm på Costa Blanca.

  TV4 Play
 • Avsnitt 28
  Resor, Trädgård, S13:A28

  Susie och John träffades på en dansresa till Spanien för tre år sedan och blev kära. Nu vill de köpa ett fritidshus tillsammans för att njuta av pensionen. Helst av allt vill de ha utsikt över den vackra staden Estepona.

  TV4 Play
 • Avsnitt 29
  Resor, Trädgård, S13:A29

  Laura Hamilton hjälper paret Marianne och Anthony att hitta rätt hus i Axarquía i södra Spanien. Varken Marianne eller Anthony har besökt området förut, men de charmiga och traditionella byarna och städerna lockar dem hit.

  TV4 Play
 • Avsnitt 30
  Resor, Trädgård, S13:A30

  Martin och Louise från Staffordshire drömmer om att köpa ett fritidsboende i Malaga som är fullt med vackra, vita hus. Med fem vuxna barn som flyttat hemifrån finns det äntligen möjlighet för paret att åka iväg till paradiset över vintrarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 31
  Resor, Trädgård, S13:A31

  Rani and Michael från Exeter söker efter sitt drömboende i Granada i södra Spanien. Paret träffades tidigare i år men vill sätta igång med att starta ett liv tillsammans. Nu tar det steget och köper ett fritidshus ihop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 32
  Resor, Trädgård, S13:A32

  Danni Menzies reser till den vackra Almunecar i Costa tropical i Spanien för att hjälpa paret Neil och Julie att hitta ett fritidshem. Neil var nyligen med om en svår olycka som fick dem båda att inse att livet är skört och att de vill leva fullt ut.

  TV4 Play
 • Avsnitt 33
  Resor, Trädgård, S13:A33

  I alla de 38 år de varit gifta har Tracey och Stephen drömt om att flytta till Spanien. Ben Hillman är med paret på plats och har fem fantastiska villor i Malaga att visa dem. Förhoppningsvis kommer någon av dem vara deras drömhus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 34
  Resor, Trädgård, S13:A34

  Danni Menzies har begett sig till Antequera i Spanien för att hjälpa ett par, Neil och Linda från Lanarkshire att hitta ett fritidshus. Med en budget på 140 000 pund och fem hus att titta på hoppas de äntligen kunna uppfylla drömmen om Spanien.

  TV4 Play
 • Avsnitt 35
  Resor, Trädgård, S13:A35

  Joy och John från Chesterfield söker efter ett fritidshus i den livliga kuststaden Fuengirola i Casta del Sol, Spanien. En dag hoppas de att huset ska bli deras permanenta hem, så det är extra viktigt att det blir helt rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 36
  Resor, Trädgård, S13:A36

  Kommunikationsdirektören Kath och grafiska designern Charlotte vill köpa ett hus i Sierra Nevada i Spanien. Här finns möjligheten att både njuta av en vacker kust och att åka skidor så för Charlotte och Kath är det perfekt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 37
  Resor, Trädgård, S13:A37

  Catherine och Paul träffades för tre år sedan och har semestrat på Costa Adeje i Spanien varje år sedan dess. De drömmer om att köpa ett fritidshus där för att kunna åka dit oftare och ta med familjen dit när de är pensionärer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 38
  Resor, Trädgård, S13:A38

  Maggie och Alistair från Edinburgh söker sitt drömboende på soliga kanarieöarna. Efter många år av att bo i Skottland drömmer de om att fly det tuffa vinterklimatet för soligare breddgrader på vintern. Nu besöker de fem prospekt för att kunna flytta.

  TV4 Play
 • Avsnitt 39
  Resor, Trädgård, S13:A39

  Amando och Vanessa älskar att semestra på Teneriffa så mycket att de har besökt ön femton gånger de senaste tre åren. Nu vill de köpa en bostad där så de kan fortsätta att njuta av sina semestrar där tillsammans med deras tre barn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 40
  Resor, Trädgård, S13:A40

  Ravin och Pritti från Surrey vill hitta ett permanent boende för sig själva och släkten i Las Palmas på Gran Canaria. De har tidigare besökt andra kanarieöar men aldrig den här. Trots det tror de att Gran Canaria är ön för dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 41
  Resor, Trädgård, S13:A41

  Paul och Debbie från Staffordshire drömmer om att kunna spendera sina semestrar på den vackra kanarieön Fuerteventura. Ben Hillman har fem hus att visa dem och förhoppningsvis kommer ett av dem vara perfekt för parets behov.

  TV4 Play
 • Avsnitt 42
  Resor, Trädgård, S13:A42

  Colin och Richard från Glasgow har semestrat i Gran Canaria i över 20 år och nu vill de köpa ett fritidshus där. Planen är att fly undan den kalla vintern i Skottland och spendera halva året med att sola och bada på sin favoritö.

  TV4 Play
 • Avsnitt 43
  Resor, Trädgård, S13:A43

  På den vackra Costa Teguise i Lanzarote hittar Ben Hillman Lynne och hennes syster Debbie. Lynnes make Frankie har länge varit sjuk och Lynne har tagit hand om honom. Eftersom Frank blir sjukare vill de inte längre vänta med att köpa sitt drömhus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 44
  Resor, Trädgård, S13:A44

  Steve och Jane från Eastbourne har varit tillsammans i sexton år och har fem barn ihop, nu vill de köpa sin första bostad tillsammans. För paret är det Teneriffa med sitt strålande solsken och sin vackra natur som lockar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 45
  Resor, Trädgård, S13:A45

  Laura Hamilton träffar Sarah och Simon från Gloucestershire på Fuerteventura för att hjälpa dem hitta sitt drömhus. Paret besökte ön för första gången för tjugo år sedan och har besökt den många gånger sedan dess. Nu vill de köpa ett eget hus där.

  TV4 Play
 • Avsnitt 46
  Resor, Trädgård, S13:A46

  Danni Menzies är på Lanzarote för att träffa Richard och Catherine från Essex. Paret vill hitta det perfekta huset på ön som ska passa hela familjen, men kanske mest dottern Jessica som lider av ett kroniskt utmattningssyndrom.

  TV4 Play
 • Avsnitt 47
  Resor, Trädgård, S13:A47

  Laura Hamilton är på husjakt i Spanien med Susan och hennes vän Julie. Med en budget på 200 000 pund hoppas Susan kunna hitta ett drömboende för sig och sin partner Ilse. Paret har rest över hela världen ihop och vill nu hitta något långsiktigt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 48
  Resor, Trädgård, S13:A48

  Mor och dotter, Lisa och Jordan, är på jakt efter ett drömmigt fritidsboende i Andalusien för hela familjen att avnjuta. De är särskilt förtjusta i byn Velez-Malaga, så här har Jonnie hittat fem hus till salu som skulle kunna passa dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 49
  Resor, Trädgård, S13:A49

  Belinda och Alan från Essex har drömt i flera år om att bo på Costa del Sol i Spanien under vinterhalvåren. Nu har de bestämt sig för att ta steget och köpa ett fritidshus där. Förhoppningsvis kan de hitta exakt vad de drömt om.

  TV4 Play
 • Avsnitt 50
  Resor, Trädgård, S13:A50

  Jonnie Irwin letar efter ett perfekt hus till Marcus och Seamus från Nordirland. Paret drömmer om ett fritidshus i Competa i Spanien dit de kan bjuda in alla sina vänner. Det enda problemet är att Seamus gillar modern stil och Marcus traditionell.

  TV4 Play
 • Avsnitt 51
  Resor, Trädgård, S13:A51

  Jasmine Harman är på husjakt i Dolores, Spanien, tillsammans med Mandy och Paul från Sussex. Paret drömmer om att flytta permanent till deras favoritdel av Costa Blanca och ta med sig sin adopterade hund och sina sex katter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 52
  Resor, Trädgård, S13:A52

  Sarah och Adam från Sussex har drömt om att köpa boende i Spanien i flera år. Nu har de bestämt sig för att slå till i den vackra kuststaden Mojacar. Det behöver bli helt rätt, för om några år hoppas de kunna flytta dit permanent.

  TV4 Play
 • Avsnitt 53
  Resor, Trädgård, S13:A53

  Jonnie Irwin letar hus i södra Costa Blanca med Denise från Wigan och hennes vän Karen. De söker ett drömboende i Guardamar del Segura. Ultimat för Denise är att ha väldigt nära till stranden, men samtidigt vill hon ha tre sovrum.

  TV4 Play
 • Avsnitt 54
  Resor, Trädgård, S13:A54

  Ben Hillman har tagit sig an utmaningen att hitta ett boende där Dianne och Mick från Newcastle kan leva lyckliga i alla sina dar. I den livliga resorten Gran Alicant i Spanien hoppas han kunna hitta något som passar dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 55
  Resor, Trädgård, S13:A55

  Sonia och Andrew har varit gifta i tjugo år och är äventyrssugna. Därför har de sålt sitt hem i England och styr nu sin kosa mot den vackra bygden i Almeria i Spanien. Laura Hamilton ska hjälpa dem hitta den perfekta 3-rumsvillan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 56
  Resor, Trädgård, S13:A56

  Danni Menzies har begett sig till Spanien med Elvisfanet Sandra och hennes make Des. Paret söker sitt drömboende nära stränderna i Mar Menor, gärna med minst tre rum så att familjen kan komma och besöka dem. Danni hoppas att budgeten räcker.

  TV4 Play
 • Avsnitt 57
  Resor, Trädgård, S13:A57

  Michael och Helen från Shropshire har numera alla sina barn utflyttade hemifrån. Nu är alltså ett bra tillfälle att fullfölja sin dröm och flytta till Valencia. Helst av allt vill de ha ett hus nära i eller i närheten av Llíria.

  TV4 Play
 • Avsnitt 58
  Resor, Trädgård, S13:A58

  Steve och Linda från Wales är välbekanta med Spanien. I 10 år har de besökt landet så ofta det går, och nu hoppas de kunna köpa ett eget fritidshus där. Helst skulle de vilja ha en villa eller lägenhet med minst tre rum nära stranden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 59
  Resor, Trädgård, S13:A59

  Cath och hennes dotter Kate har träffat Danni Menzies i södra Spanien för att gå på husjakt. Cath söker ett lugnt hem som måste vara stort nog för att hela familjen ska kunna hälsa på. Hon vill även ha en plats där hon kan skriva i lugn och ro.

  TV4 Play
 • Avsnitt 60
  Resor, Trädgård, S13:A60

  Den irländska musikern Donagh ska ta det stora steget att flytta till den livliga staden Valencia. Hans bästa kompis Aime är med för att hjälpa till att välja vilket av de fem husen som blir perfekt för för Donagh att bosätta sig i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 61
  Resor, Trädgård, S13:A61

  Laura Hamilton hjälper Mariam och grillmästaren Nasser från England att hitta en bostad som paret kan passa att flytta till när de gått i pension. Mariam och Nasser brukade bo nära Madrid och nu längtar de tillbaka till solen och värmen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 62
  Resor, Trädgård, S13:A62

  Jasmine Harman har rest till Costa Blanca med Paul och Lisa som längtar efter att köpa sitt första hem ihop. I den populära semesterorten Torrevieja vill de hitta ett hus som måste ha rum för deras tre barn och sju barnbarn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 63
  Resor, Trädgård, S13:A63

  Pubägaren Alison är redo att ta sista beställningen och gå vidare från publivet. Hon drömmer om att köpa ett hus i Costa Dorada, känd för sina guldiga stränder och vackra byar. Där vill hon ha höns och leva lantligt i solen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 64
  Resor, Trädgård, S13:A64

  Efter många års hårt arbete tycker Debbie och Nick från Salford att det är dags att ta lite ledigt i solen. Därför vill de köpa ett fritidshus i den spanska byn Denia, där det finns möjligheter att nyttja naturen eftersom de är sportiga personer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 65
  Resor, Trädgård, S13:A65

  John och Soussan är på jakt efter ett fritidsboende på Costa Calida i Spanien. Paret älskar Spanien, med sol året om, vackra stränder och avslappnade känsla, och skulle gärna ha en lägenhet där. Helst med pool, så barnbarnen vill komma på besök.

  TV4 Play
 • Avsnitt 66
  Resor, Trädgård, S13:A66

  Joanna och Scott träffades för 18 år sedan i Spanien på en golfresa, och nu vill de köpa ett eget fritidsboende i La Marina Alta. De vill helst ha en villa med pool, så hela släkten kan komma förbi och njuta av solen med dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 67
  Resor, Trädgård, S13:A67

  Ben Hillman hjälper paret Marianne och Paul att hitta sitt drömboende nära Mar Menor i Spanien. De söker ett hus i Spansk stil nära en golfbana, så de kan hålla igång sitt sportiga liv tillsammans med sin son och dotter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 68
  Resor, Trädgård, S13:A68

  Scarlette Douglas hjälper det cykelälskande paret Sandra och Robert från Manchester att hitta hus i soliga Costa Blanca i Spanien. Helst vill Sandra och Robert ha nära till stranden, och förstås mycket förvaring för alla deras cyklar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 69
  Resor, Trädgård, S13:A69

  Dawn och Las från Basingstoke har nyligen gått i pension. Nu vill de flytta till soliga Cypern i medelhavet. De söker det perfeka huset, en bungalow eller townhouse som alla fyra generationer av familjen kan besöka när de vill.

  TV4 Play
 • Avsnitt 70
  Resor, Trädgård, S13:A70

  Ben Hillman hjälper makarna David och Victoria att hitta semesterhus i den vackra staden Los Alcazares i Costa Calida. Högst på önskelistan är en lägenhet nära stranden där de kan spendera helgerna och semestrar med sin familj.

  TV4 Play
 • Avsnitt 71
  Resor, Trädgård, S13:A71

  Marcelle och hennes make Graeme var nyligen med om en svår period i livet, och nu vill de leva varje dag till fullo. För att fånga dagen ordentligt söker de nu ett semesterhus i Malaga. De vill ha ett hus som är avkopplande med pool och trädgård.

  TV4 Play
 • Avsnitt 72
  Resor, Trädgård, S13:A72

  Jonnie Irwin är på husjakt på Cypern med Linda och Andy som båda jobbar på posten. Nu vill paret lägga posten åt sidan och börja ett nytt liv på öns solkyssta kust. De älskar motorcyklar och vill ha ett hus med plats för både hoj och familj.

  TV4 Play
 • Avsnitt 73
  Resor, Trädgård, S13:A73

  Danni Menzies befinner sig i den livliga orten Villamartin där han ska hjälpa Steve och Amanda som söker ett semesterhem. Steve och Amandas dröm är att kunna spendera hela vintern med att golfa i Spanien - kommer Danni hitta rätt ställe för dem?

  TV4 Play
 • Avsnitt 74
  Resor, Trädgård, S13:A74

  Julia och Warren från Sunderland vill flytta till vackra Andalusien nära den pittoreska byn Alora. Paret tror att det soliga vädret i Spanien kommer vara bra för hälsan, och de vill ha ett hus med trädgård så de kan odla frukt och ha en biodling.

  TV4 Play
 • Avsnitt 75
  Resor, Trädgård, S13:A75

  Ben Hillman är på Cypern för att hjälpa det löpälskande paret Richard och Eileen hitta en passande bostad där. Paret älskar Cypern så mycket att de besökt ön i femton års tid, och har redan bokat upp sig för nästa stora maraton där.

  TV4 Play
 • Avsnitt 76
  Resor, Trädgård, S13:A76

  Karen och Paul från Dundee letar efter ett drömboende i Mijas Costa i Spanien. Parets förhoppning är att kunna spendera framtida familjesemestrar där tillsammans med sin son Nicholas. Scarlett Douglas är på plats för att hjälpa dem hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 77
  Resor, Trädgård, S13:A77

  Danni Menzies är på besök i den spektakulära orten Sierra Nevada i Spanien. Längst den långa bergskedjan träffar han Mark med sonen Luke som hoppas kunna hitta ett fritidshus här. Mark och Luke vill kunna sporta i området året om.

  TV4 Play
 • Avsnitt 78
  Resor, Trädgård, S13:A78

  Jonathan och Stephen lever en fullspäckad vardag eftersom de driver egna företag. Paret är nu på jakt efter ett semesterboende de kan njuta av för att varva ned. I Marbella i Spanien har de nu anlänt för att hitta en lägenhet nära stranden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 79
  Resor, Trädgård, S13:A79

  Kändisfotografen John vill fira sin 60:e födelsedag på den fantastiskt vackra ön Skopelos i Grekland. John har varit här tidigare och förälskat sig i öns landskap och avslappnade känsla, så nu får han hjälp av Ben Hillman att hitta en bostad här.

  TV4 Play
 • Avsnitt 80
  Resor, Trädgård, S13:A80

  James besökte den grekiska ön Kreta för över 40 år sedan och har sedan dess drömt om att köpa hus där. Nu när hans flickvän Alison också förälskat sig i ön, och tiden är helt rätt för att slå till på det där huset. Ben Hillman ger dem fem alternativ.

  TV4 Play
 • Avsnitt 81
  Resor, Trädgård, S13:A81

  Danni Menzies har rest till Cypern för att hjälpa Sue och Andy att hitta boende här. Sue och Andy har varit tillsammans sedan barnsben och har båda rötter från Cypern, så det är självklart att de ska köpa hus just här.

  TV4 Play
 • Avsnitt 82
  Resor, Trädgård, S13:A82

  Danni Menzies är på den vackra grekiska ön Kefalinia med Paul och Kelly som gärna vill ha ett hus här. Till vardags driver paret en pub, men de skulle gärna slippa undan det stressiga köket för solsemester. Dessutom vill de odla egna grönsaker.

  TV4 Play
 • Avsnitt 83
  Resor, Trädgård, S13:A83

  Scarlette Douglas hjälper det dykälskande paret Caitlyn och Simon hitta ett semesterhus på den idylliska ön Paros i Grekland. Det är första gången de köper hus ihop, och förhoppningen är att ha havsutsikt så de kan slappna och förstås - dyka.

  TV4 Play
 • Avsnitt 84
  Resor, Trädgård, S13:A84

  Michelle och Bernard från Bolton besökte den toskanska byn Lucca för ett år sedan, och förälskade sig i platsens vackra landskap och charm på en gång. Nu är de tillbaka med Ben Hillman, som hjälper dem att hitta ett fritidshus här.

  TV4 Play
 • Avsnitt 85
  Resor, Trädgård, S13:A85

  Scarlette Douglas är på husjakt på Cyperns sydöstra kust med mamma och dotter Pat och Tash från Reading. Pat har drömt om ett hus utomlands i tjugo år, men alltid varit för upptagen med att ta hand om hela familjen för att kunna köpa ett.

  TV4 Play
 • Avsnitt 86
  Resor, Trädgård, S13:A86

  Danni Menzies är i La Duquesa i Spanien med Mel och David från North Shields. Paret och deras döttrar längtar efter ett flytta till den här kuststaden, och behöver ett hus stort nog för hela familjen - och det får gärna ha pool också.

  TV4 Play
 • Avsnitt 87
  Resor, Trädgård, S13:A87

  Laura Hamilton är i Finistere i Frankrike för att hjälpa folkdansaren Gay och teaterläraren Stephen att hitta hus. Paret älskar det här området med den vackra kusten och charmiga medeltida byar, nu är de redo att starta ett nytt liv här.

  TV4 Play
 • Avsnitt 88
  Resor, Trädgård, S13:A88

  Jasmine Harman hjälper David och Venus från Edinburgh att hitta hus i västra Algarve. Paret träffades i Portugal, där Venus är född, och de älskar både portugisisk kultur, mat och vin. Självklart vill de därför åka hit så ofta de bara kan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 89
  Resor, Trädgård, S13:A89

  Efter att hans fru tragiskt gick bort för några år sedan är John från County Durham nu redo att börja ett nytt liv. John växte upp på landet på en bondgård, och nu söker han sig tillbaka till att leva som han gjorde som barn - fast i Spanien.

  TV4 Play
 • Avsnitt 90
  Resor, Trädgård, S13:A90

  Sjuksystern Karen och läkaren Alastair från Montrose längtar efter ett lugnare tempo i livet och tycker att Dordogne i Frankrike är den perfekta platsen att bo på. Paret vill ha ett hus med pool som är stort nog för hela familjen att få plats i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 91
  Resor, Trädgård, S13:A91

  Pat och David från Northampton har varit gifta i 44 år och ska nu påbörja ett nytt äventyr tillsammans. Paret vill flytta till Silverkusten i Portugal och Jasmine Harman är på plats med dem för att ge dem en hjälpande hand.

  TV4 Play
 • Avsnitt 92
  Resor, Trädgård, S13:A92

  Scarlette Douglas är på husjakt i den populära turistorten Torremolinos i Spanien. Hon är här med Jacqueline och Chris från Lancashire. Paret söker en hundvänlig och solig plats att kunna spendera sina semestrar på, samt åka på motorcykelutflykter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 93
  Resor, Trädgård, S13:A93

  Fotografen Nat och hans fru Ruth från Leicester förälskade sig i Tarn i Frankrike förra året när de semestrade där. Det vackra landskapet och pittoreska byar inspirerade paret, och nu vill de köpa ett fritidshus där.

  TV4 Play
 • Avsnitt 94
  Resor, Trädgård, S13:A94

  Rita och Stephen från Watford älskar den livliga staden Albufeira i Portugal så mycket att de har besökt staden över 40 gånger. Nu ska de äntligen köpa ett eget fritidshus där. Till sin hjälp har de Jasmine Harman, som har fem fina hus att visa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 95
  Resor, Trädgård, S13:A95

  Michelle och David från Liverpool älskar att resa och har varit över hela världen tillsammans. Men efter att paret besökte byarna med vackra, vita små hus i Costa Del Sol bestämde de sig för att köpa ett semesterhus där.

  TV4 Play
 • Avsnitt 96
  Resor, Trädgård, S13:A96

  Danni Menzies är på den vackra landsbygden i Charente i västra Frankrike tillsammans med Larraine och Gary som söker efter sitt nya hem. I många år har paret levt ett hektiskt liv och nu när Larraine har fått hälsoproblem vill de ta det lugnare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 97
  Resor, Trädgård, S13:A97

  Ben Hillman är på husjakt i Portimao i Portugal tillsammans med Jane och Martin som drömmer om att köpa ett alldeles eget hus här. De har också sin älskade hund Bailey med sig, så det är viktigt att huset de köper passar Bailey också.

  TV4 Play
 • Avsnitt 98
  Resor, Trädgård, S13:A98

  Angie och Neelesh träffades för trettio år sedan i Londons tunnelbana. Nu när pensionen börjar närma sig tycker paret att tiden är inne för att köpa ett semesterhus, och de har siktet på Estepona i Spanien. Laura Hamilton har fem finfina alternativ.

  TV4 Play
 • Avsnitt 99
  Resor, Trädgård, S13:A99

  Sarah från Wiltshire förälskade sig i Bulgarien för trettio år sedan när hon jobbade som lärare där. Nu vill hon köpa ett eget hus där, i den lilla staden Tryavna. Sarah älskar Tryavnas autentiska atmosfär och vackra landskap.

  TV4 Play
 • Avsnitt 100
  Resor, Trädgård, S13:A100

  Sue från Cornwall har besökt Madeira i över 30 års tid och är trött på att boka hotell varje gång. Hon har dessutom många vänner på ön och har därför beslutat sig för att tiden är inne för henne att köpa ett eget hus i öns huvudstad Funchal.

  TV4 Play
 • Avsnitt 101
  Resor, Trädgård, S13:A101

  Ben Hillman är på husjakt i Malta tillsammans med Sharon och Nev från Salisbury. Paret älskar platsen så mycket att de reser dit tre gånger om året, och det är alltså hög tid att de köper något eget här så de slipper lägga dyra pengar på hotell.

  TV4 Play
 • Avsnitt 102
  Resor, Trädgård, S13:A102

  Scarlette Douglas är på besök på Sunny Beach i Bulgarien tillsammans med Kelly från Essex och hennes bästa kompis Angie. Kelly söker en lägenhet med pool där hon kan njuta av sina semestrar. Scarlette har fem fina alternativ att visa henne.

  TV4 Play
 • Avsnitt 103
  Resor, Trädgård, S13:A103

  Jonnie Irwin är på plats i västra Madeira tillsammans med Daniela som till vardags arbetar som holistisk terapeut. Daniela vill flytta till ön med sina hundar och söker ett hus med havsutsikt, mycket utrymme och ett rum att hålla terapisessioner i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 104
  Resor, Trädgård, S13:A104

  Lisa, barnmorska och skönhetsterapeut från Middlesex har besökt Menorca sen hon var liten, och har många fina minnen från ön. Nu vill hon köpa ett eget hus här, i favoritorten Cala en Porter. Pappa Ron har kommit med som stöd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 105
  Resor, Trädgård, S13:A105

  Hugh och Bruce vill byta livsstil och flytta från sitt hem i Skottland. De har sikt på Alicante i Spanien, där de vill hitta det perfekta huset att kunna slappna av i och njuta av varandras, och deras hundars, sällskap.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 106
  Resor, Trädgård, S13:A106

  Katrin och Thomas från London längtar bort till soliga Malaga. Här vill de köpa ett semesterhus som de en dag kan flytta till permanent. Men önskelistan för huset är lång, de vill ha pool, utsikt över bergen och trädgård där de kan odla och ha höns.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 107
  Resor, Trädgård, S13:A107

  Ben Hillman har rest till Spaniens guldkust, Costa Dorada, med Alison och Martin från Sussex. Paret har precis firat silverbröllop och gått i pension, så det är ett perfekt tillfälle för dem att köpa ett semesterhus tillsammans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 108
  Resor, Trädgård, S13:A108

  Sharon jobbar i vården och söker ett avslappnande hem i Torrevieja i Spanien. Nu är hon på plats med sin kompis Christiana för att leta efter en perfekt bostad. Huset måste ligga nära stranden och ha ett rum där hon kan syssla med sin hobby.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 109
  Resor, Trädgård, S13:A109

  Danni Menzies har begett sig till Benalmadena i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Sheila hitta ett familjevänligt boende för sig och barnen. Sheila vill hemskt gärna ha havsutsikt, men kommer det gå med hennes budget?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 110
  Resor, Trädgård, S13:A110

  Jasmine Harman har rest till Mallorcas vackra västkust för att hjälpa Hannah hitta en bostad. Hannah söker en modern lägenhet med två rum och kök med havsutsikt. Kommer Jasmine kunna hitta något bra med Hannahs tajta budget?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 111
  Resor, Trädgård, S13:A111

  Socialarbetaren och Nottinghambon Sheila förälskade sig i den spanska livsstilen för tre år sedan och har sålt sitt hem i Storbritannien för att köpa ett fritidshus i solen. Nu är hon på plats i Costa Blanca med sina kompisar för att hitta rätt hus.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 112
  Resor, Trädgård, S13:A112

  Tvåbarnsmamman Currina är på jakt efter ett semesterhem längst Costa Calida i norra Spanien. Med sig har hon bästisen Tracy. Jean Johansson har radat upp fem fina alternativ, förhoppningsvis kommer en av dem passa hennes önskemål.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 113
  Resor, Trädgård, S13:A113

  Pappa och dotter Craig och Holly drömmer om att köpa en lägenhet ihop på vackra Majorca och nu är de på plats för att äntligen göra det. De älskar stranden och naturen här och vill bo så nära kusten som möjligt, förhoppningsvis kommer de hitta rätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 114
  Resor, Trädgård, S13:A114

  Scarlette Douglas har rest till den spanska staden Sucina för att hjälpa Tony och Carol att hitta ett fritidshus här. Paret har varit gifta i över 40 år och nu när de snart ska gå i pension vill de kunna njuta av all den tiden här.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 115
  Resor, Trädgård, S13:A115

  Kamlesh och Sukhwinder har varit gifta i 42 år. Nu när deras fyra barn har lämnat boet har de bestämt sig för att köpa ett hus i Alicante där de kan bo över vintrarna. Jean Johansson har fem prospekt som hon tror passar dem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 116
  Resor, Trädgård, S13:A116

  Fred och Susan är på lägenhetsjakt nära Mallorcas huvudstad Palma. Paret jobbar normalt sett på en gård utanför Norfolk, men drömmer om att ha någonstans varmt och soligt att flytta till under Englands kalla vinterhalvår.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 117
  Resor, Trädgård, S13:A117

  Baksho har precis gått i pension och vill därför köpa ett hus i Gran Alacant på Spaniens Costa Blanca. Med sig på plats har hon syster Sukvinder för att hjälpa henne hitta det perfekta huset som hela släkten kan njuta av.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 118
  Resor, Trädgård, S13:A118

  Laura Hamilton har rest till Mijas Costa i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Selina och hennes syster Reena hitta det perfekta semesterboendet här. Selina önskar sig en trerumsvilla med pool och vacker utsikt över hav eller berg.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 119
  Resor, Trädgård, S13:A119

  Rachel och Michel har precis sålt sitt hus i Dorset för att permanent flytta till Oriheula Costa i Spanien. Här vill paret tillsammans öppna ett Bed and Breakfast. Jonnie Irwing tar med dem till fem hus som skulle kunna passa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 120
  Resor, Trädgård, S13:A120

  Säsongsavslutning. Jasmine Harman är på Costa Blanca för att hjälpa Wendy och Lee hitta ett traditionellt spanskt hus med fyra rum och stor trädgård. Hit vill paret flytta permanent med sina två barn, dobermann och papegoja.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer