vidare till tv.nu

Resor, Trädgård

En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
A Place in the Sun: Home or USA?

2010 • Säsong 12, Avsnitt 69

Jasmine Harman befinner sig i Portugal för att hjälpa husjägarna Paul och Clare. Paret letar efter ett semesterboende där de kan få utlopp för deras stora intresse - cykling. Frågan är om Jasmine kan hitta något som faller båda i smaken?

Säsonger och avsnitt

Säsong 12
 • Säsong 1
 • Säsong 8
 • Säsong 9
 • Säsong 11
 • Säsong 12
Säsong 12
 • Avsnitt 1
  Resor, Trädgård, S12:A1

  Säsongsstart. Efter många om och men är Maria och Laky's fem barn äntligen utflugna. I samband med detta vill paret sälja det stora familjehemmet och köpa en mindre bostad i deras favoritstad Lewes och en till i soliga Palma.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Resor, Trädgård, S12:A2

  Vanessa och Gary är redo för ett nytt kapitel i deras liv och vad passar då bättre än en ny bostad. Enda problemet är att de inte kan enas om var - Vanessa vill slå sig till ro i Lowestoft nära familj och vänner medan Gary vill till Spanien.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Resor, Trädgård, S12:A9

  För Jo och Rich ställdes livet på sin spets för ett år sedan, något som fick dem att inse att de måste ta tillvara mer på livet. De har därför bestämt sig för att flytta till en ny plats tillsammans, frågan är om det blir Snowdonia eller Granada?

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Resor, Trädgård, S12:A10

  Jonnie Irwin och Laura Hamilton gör sitt yttersta för att hjälpa Des, Caline och deras elvaåriga dotter Amberley att hitta en ny bostad. Familjen har svårt att enas om plats, något som är extra viktigt med tanke på Amberleys skolgång.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Resor, Trädgård, S12:A22

  Angela och Steve möttes för första gången när de var fem år gamla. I tonåren blev de ett par och sedan dess har kärleken blomstrat. Paret har länge dröm om ett semesterboende på Lanzarote och efter många om och men ska den drömmen nu få förverkligas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 33
  Resor, Trädgård, S12:A33

  Alison är på jakt efter ett semesterboende i Spanien tillsammans med dottern Paula. Deras krav är att den spanska kulturen ska genomsyra fastigheten och att den inte ska ligga i en storstad. Kan Jasmine hitta ett lämpligt alternativ?

  TV4 Play
 • Avsnitt 34
  Resor, Trädgård, S12:A34

  Chris och Lynne har dedikerat sina liv till sina sex barn och det har minst sagt varit ett intensivt äventyr. Nu är tiden kommen för paret att slå sig till ro och andas ut, och vad passar då bättre än ett semesterboende i Spanien?

  TV4 Play
 • Avsnitt 50
  Resor, Trädgård, S12:A50

  Efter att ha rest till Mallorca i över trettio år känner George att det är dags att investera i en egen fastighet. För att hitta rätt har han bett sin bästa vän Diane att följa med som smakråd. Frågan är om hans dröm kommer gå i uppfyllelse?

  TV4 Play
 • Avsnitt 51
  Resor, Trädgård, S12:A51

  Pensionen närmar sig med stormsteg och Gary och Janet är på jakt efter ett hus i Spanien där de kan slå sig till ro. Fastighet i Storbritannien har de redan sålt så nu gäller det bara att hitta något som faller de båda i smaken.

  TV4 Play
 • Avsnitt 52
  Resor, Trädgård, S12:A52

  Amanda och Gary från Lancashire har efter många och men bestämt sig för att flytta till Mallorca. Det enda som saknas är någonstans att bo men förhoppningsvis har mäklaren Ben Hillman en lösning på problemet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 53
  Resor, Trädgård, S12:A53

  De senaste tjugo åren har Colin och Elspeth kontinuerligt rest till Mallorca. Nu vill de investera i en egen fastighet på platsen men att hitta rätt visar sig vara lättare sagt än gjort. Mäklaren Danni Menzies rycker in för att hjälpa paret.

  TV4 Play
 • Avsnitt 58
  Resor, Trädgård, S12:A58

  Laura Hamilton har begett sig till den franska landsbygden för att hjälpa Gary och Maggie orientera sig i husdjungeln. De letar efter ett permanent boendet som är stort nog för deras tretton barnbarn. Kan Laura hitta något som faller dem i smaken?

  TV4 Play
 • Avsnitt 59
  Resor, Trädgård, S12:A59

  Det var vid frysdiskarna i matbutiken som Shami och Clive möttes för första gången för åtta år sedan. Under sina år tillsammans har de förälskat sig i Sicilien och nu vill de investera i en fastighet på ön. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette.

  TV4 Play
 • Avsnitt 68
  Resor, Trädgård, S12:A68

  Det sociala paret Paul och Bev har bestämt sig för att flytta till Spanien. Tillsammans med mäklaren Jean Johansson tittar de på flera fina alternativ men det är få fastigheter som lever upp till alla deras krav.

  TV4 Play
 • Avsnitt 69
  Resor, Trädgård, S12:A69

  Jasmine Harman befinner sig i Portugal för att hjälpa husjägarna Paul och Clare. Paret letar efter ett semesterboende där de kan få utlopp för deras stora intresse - cykling. Frågan är om Jasmine kan hitta något som faller båda i smaken?

  TV4 Play
 • Avsnitt 72
  Resor, Trädgård, S12:A72

  Efter att ha varit tillsammans i fjorton år känner Rob och Kim att de vill investera i ett semesterhus. Siktet är inställt på Andalusien i södra Spanien men med en tight budget är alternativen få. Frågan är om deras dröm blir till verklighet?

  TV4 Play
 • Avsnitt 73
  Resor, Trädgård, S12:A73

  Jasmine Harman får ta till alla knep hon kan när hon letar hus åt Desiree och Pal i Spanien. Paret möttes på en klubb i Indien för trettio år sedan och nu vill de lägga vantarna på ett sommarhus. Deras krav är dock många men budgeten relativt låg.

  TV4 Play
 • Avsnitt 74
  Resor, Trädgård, S12:A74

  Med fyra fullvuxna barn är tiden kommen för Angela och Cliff att investera i sig själva. De har därför bestämt sig för att köpa ett semesterhus där de kan koppla av tillsammans. Cabo Roig är målet men bara om det finns intressanta alternativ.

  TV4 Play
 • Avsnitt 75
  Resor, Trädgård, S12:A75

  På ett bröllop för fyra år sedan förälskade sig Maureen och Richard i Mijas Costa. Drömmen om att köpa ett eget boende på platsen har levt sen dess och nu vill de slå slag i saken. Men frågan är om de hittar ett hus som lever upp till alla krav?

  TV4 Play
 • Avsnitt 76
  Resor, Trädgård, S12:A76

  Efter att ha förlorat sin mamma i cancer har Kim bestämt sig för att köpa ett semesterboende i Spanien. Hennes mamma drömde alltid om ett eget hus på platsen och förhoppningen är att det kan bli en samlingsplats för hela familjen att minnas henne på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 77
  Resor, Trädgård, S12:A77

  Efter att ha semestrat i Spanien i över tio år har Shirley fattat det livsomvälvande beslutet att flytta dit permanent. Siktet är inställt på Los Alcazares och för att kunna orientera sig i husdjungeln har hon tagit hjälp av sin bästa vän och syster.

  TV4 Play
 • Avsnitt 78
  Resor, Trädgård, S12:A78

  Babak och Alison från Barnsley är redo för en förändring och planerar därför att flytta permanent till Almeria i södra Spanien. Såväl klimatet som kulturen lockar dem och det är med stor entusiasm som de följer med Danni och tittar på hus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 79
  Resor, Trädgård, S12:A79

  Den erfarna mäklaren Jasmine Harman har begett sig till Spanien för att hjälpa husjägarna Sylvia och Martin. Paret letar efter ett semesterboende som passar deras växande familj och förhoppningsvis känns något av Jasmines alternativ rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 80
  Resor, Trädgård, S12:A80

  Säsongsavslutning. Jonnie Irwin står redo att hjälpa Jane och Michael i jakten på deras drömboende. Paret vill investera i ett semesterboende i södra Spanien men om de ska slå till gäller det att fastigheten lever upp till alla kriterier.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer