vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

En särskild sommar

...

Sverige
RealityUtbildning
0
0

Nio ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning flyttar in i ett hus i skärgården. Här ska de tävla i olika saker som har med vuxenlivet att göra. Vinnarna av varje tävling får göra något kul medan förlorarna får ett "hushållsstraff". Målet är att bli mer vuxen och självständig innan sommaren är slut. Det handlar om allt från familj, pengar och sexualitet till att tvätta kläder och handla mat. Här ryms många känslor; lycka, besvikelse, sorg och kärlek.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Samtycke
  Reality, Utbildning, S2:A1

  Deltagarnas första tid i villan ute i skärgården blir spännande och händelserik. Temat för dagen är samtycke och sexualitet och sexologen Katerina Holinkova kommer på besök för en fördjupande men också väldigt pinsam workshop.

  SVT Play
  UR Play
 • Avsnitt 2 - Sociala medier
  Reality, Utbildning, S2:A2

  Ingen kan undgå den tuffa stämningen på sociala medier. Många har blivit utsatta eller hamnat i tråkigheter. Men hur ska man egentligen bete sig för att slippa problemen? Hugo Ewald, sociala medier-expert och journalist på Dagens Nyheter, kommer till skärgårdshuset för att gå på djupet med en av ...

  SVT Play
  UR Play
 • Avsnitt 3 - Min diagnos
  Reality, Utbildning, S2:A3

  En intellektuell funktionsnedsättning kan vara svår att greppa och inte alltid så lätt att prata om. De medverkande delar alla samma IF-diagnos, men det är ovant att tala om den. Men när skådespelaren Emma Örtlund kommer till villan öppnar alla upp och resonerar kring fördelarna och utmaningarna ...

  SVT Play
  UR Play
 • Avsnitt 4 - Må bra på insidan
  Reality, Utbildning, S2:A4

  Deltagarna ställs inför roliga, jobbiga och utmanande övningar under sin vistelse ute i skärgården. Tanken är att de ska lära sig de viktigaste sakerna inför det kommande vuxenlivet. Psykoterapeuten Sofie Persson kommer till villan för att hålla en workshop om ensamhet och ältande - eller övertän...

  SVT Play
  UR Play
 • Avsnitt 5 - Vi vill ha ett jobb
  Reality, Utbildning, S2:A5

  Deltagarna delas upp i grupper för olika typer av arbetsplatser. När gänget samlas igen försöker de reda ut vilka jobb som faktiskt är möjliga när man har en intellektuell funktionsnedsättning. Kan man göra vad som helst?

  SVT Play
  UR Play
 • Avsnitt 6 - Rör på dig
  Reality, Utbildning, S2:A6

  Stillasittande med övervikt och ohälsa som följd är en folksjukdom. Vad kan man göra för att undvika att hamna i en negativ måendespiral? Träningsprofilen Erika Kits Gölevik kommer till villan och tar med deltagarna på säsongens galnaste dag.

  SVT Play
  UR Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy