vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Dramadokumentär, Kriminalare

En seriemördares signum
Mark of a Serial Killer

2019 • USA

Om seriemördares säregna signum och beteenden och hur dessa kan vara viktiga ledtrådar för polisen i jakten för att gripa dem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A1

  En seriemördare ringer polisen och erkänner ett flera mord och ber om förlåtelse. Polisen inleder en intensiv jakt för att hitta honom, men spåren tar snabbt slut. En vändning i utredningen sker när en kvinna överlever en brutal attack.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A2

  Sommaren 1976 jagar polisen i New York en man som skjuter kärlekspar i sina bilar. Mördaren skickar dessutom skräckinjagande brev till polisen och hånar deras arbete. Att hitta en misstänkt går trögt tills en person rapporterar sin granne.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A3

  I Brooklyn blir butiksägare utsatta för skjutningar i samband med stängning. Polisen offentliggör filmer från övervakningskameror som visar en misstänkt man med en väska och ber pressen och allmänheten om hjälp innan mördaren slår till igen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A4

  En seriemördare som väljer sina offer efter deras stjärntecken skrämmer slag på New York-borna under 90-talet. Mördaren lämnar kodade meddelanden på sina brottsplatser och polisen går en kamp mot klockan för att gripa honom innan nästa mord sker.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A5

  Under 70-talet försvinner plötsligt flera unga män i Chicago. När deras kroppar börjar sköljas upp vid en flod misstänker polisen att en seriemördare går lös. En liten ledtråd leder polisen hem till en mönstermedborgare med något att dölja.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A6

  I Alaskas vildmark hittar polisen flera mördade kvinnokroppar i grunda gravar. Efter ett långt sökarbete hittar polisen en misstänkt man som levt ett skräckinjagande dubbelliv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A7

  En rad kvinnor hittas mördade längs med vägkanterna, med märkliga symboler på sig. Polisen är förbryllade och saknar spår. Men detta ändras när mördaren ger sig på en ung kvinna som lyckas fly.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A8

  En bandit terroriserar en motorväg i Kalifornien genom överfall och mord, och den enda ledtråden kring mördarens identitet är en speciell sporttejp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A9

  Under flera år terroriserade en seriemördare staden Wichita. Polisen stod länge handfallna i jakten men i början av internet-eran lämnar mördaren ett digitalt fotspår som ledde till att gärningsmannen kunde gripas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dramadokumentär, Kriminalare, S2:A10

  Under 90-talet drabbas Louisiana av flera bestialiska mord och man misstänker att flera seriemördare härjar samtidigt. Polisen upptäcker ett mönster när man märker att flera av offren har blivit bestulna på personliga ägodelar.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer