vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

En smak på livet

...

Sverige
MatlagningUnderhållning
0
0

Erik Haag och Lotta Lundgren bjuder fyra svenska kändisar till bords och serverar mat som väcker gamla minnen till liv, stora som små. Spännande och känslofyllda berättelser blandas med många överraskningsmoment och hemliga gäster.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Leif GW Persson
  Matlagning, Underhållning, S2:A1

  Först ut att väcka matminnen till liv är ingen mindre än Leif GW Persson. Vi får se en ny sida av professorn när Erik och Lotta bland annat lockar fram en oförglömlig macka med falukorv, minnen av matmissbruk och saknaden efter en vän.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Eva Rydberg
  Matlagning, Underhållning, S2:A2

  Erik och Lotta har bjudit in legendaren Eva Rydberg och det blir en minnesresa genom både glädje och sorg. Vi följer med till barndomens skyddade tillvaro och ensamheten på turné. Vad är det är för fel på fejkspriten och vem skrämmer slag på Eva?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Marko Markoolio Lethosalo
  Matlagning, Underhållning, S2:A3

  En sommarsoppa väcker traumatiska minnen till liv och Lotta får pannkaksproblem i köket. Det bjuds på många smakminnen, skratt och galenskap när Marko Markoolio Lethosalo sätter sig till bords. Dessutom väntar en överraskning i hans gamla pojkrum.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Lisa Nilsson
  Matlagning, Underhållning, S2:A4

  Lisa Nilsson ger sig ut på en emotionell matminnesresa. Tillsammans med Erik och Lotta återupplever hon stränderna i Rio de Janeiro och en nyårsafton som blev starten på Lisas artistdrömmar. Det bjuds också på ett hav av såser.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy