vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Matlagning, Underhållning

En smak på livet

2021 • Sverige

Erik Haag och Lotta Lundgren bjuder fyra svenska kändisar till bords och serverar mat som väcker gamla minnen till liv, stora som små. Spännande och känslofyllda berättelser blandas med många överraskningsmoment och hemliga gäster.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, Underhållning, S1:A1

  Erik och Lotta får reda på varför det är så roligt med begravningar när de bjuder Marianne Mörck till bords. Med hjälp av maträtten fish and chips försöker de väcka skådespelarens minnen från 60-talet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Matlagning, Underhållning, S1:A2

  Det har blivit dags för artisten Danny Saucedo att delta i Eriks och Lottas matexperiment. Ett gäng olika rätter från Dannys förflutna dukas upp och frågan är om de lyckas kasta honom tillbaka i tiden och väcka gamla minnen och känslor till liv?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Matlagning, Underhållning, S1:A3

  Erik och Lotta bjuder författaren och programledaren Hanna Hellquist till bords för att med doft och smak trigga hennes minnen från förr. Vi får lära oss vad Hanna har gemensamt med lasagne och vad som är viktigast - maten eller sällskapet?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Matlagning, Underhållning, S1:A4

  Ingen mindre än Jonas Gardell bjuds till bords när Erik och Lotta gör sitt fjärde och sista matexperiment. För att få Jonas att stortrivas och låta matminnena flöda försöker Erik och Lotta uppnå perfektion in i minsta detalj.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer