vidare till tv.nu
Ett hundliv

Ett hundliv

2018, Djur, Dokumentär, Sverige

Dokumentärer om olika personers relation till deras hundar, människans bästa vän.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Hundgården
  Djur, Dokumentär

  I Vitabergsparken i Stockholm finns ett högt staket, bakom det en egen liten värld. När man öppnar grinden och går in på den grusbelagda gården möts man av en brokig skara hundar - och deras lika olika ägare. Här uppstår oftast känslofyllda diskussioner och små och stora maktkamper mellan både hu...

 • 01:00Avsnitt 2 - Det är inte dig det är fel på, det är mig
  Djur, Dokumentär

  Fideli och Puck är oskiljaktiga. Äntligen en kärlek utan komplikationer! Men vad händer när en annan liten varelse blir det viktigaste i mattes liv? En bitterljuv historia om att bli lämnad och att lämna.

 • 01:00Avsnitt 3 - It's Britney Bitch
  Djur, Dokumentär

  Möt miss Britney Houston, diva och fashionista med 23 000 följare på Instagram. I livet som fyrbent influencer följer vi Britney både framför och bakom kameran. För även om vi oftast ser hennes omtyckta resting bitch face i en färgglad peruk på sociala medier så består hennes dagar till största d...

 • 01:00Avsnitt 4 - Min svenska familj
  Djur, Dokumentär

  Ramin trodde aldrig att han skulle börja tycka om hundar när han flyttade in hos familjen Björklund. I Iran och Afghanistan är det bara rika människor som har hund. Men med tiden lär de känna varandra och när det är dags för Ramin att flytta hemifrån är det hundarna han har svårast att skiljas if...

 • 01:00Avsnitt 5 - Stacey's cute rescue dog
  Djur, Dokumentär

  En hund hittas hemlös och skadad vid vägkanten i Alaskas vildmark. Stacey sätter sig i bilen och kör i timmar för att bli hundens nya matte. Det blir starten på en svindlande vänskap. Hemma i Norrköping råkar dokumentärfilmaren Carl Fristedt komma över historien i en facebookpostning. Han bestämm...

 • 01:00Avsnitt 6 - Himlen är full av hundar
  Djur, Dokumentär

  Britt-Sofie, 85 år, bestämmer sig för att skaffa hunden Snowie för att få tillbaka livslusten efter sin dotters bortgång. En film om en livslång kärlek till hundar och ett hopp om att ses igen i himlen.

 • 01:00Avsnitt 7 - En dag på jobbet - omorganisationen
  Djur, Dokumentär

  Hunden Sally är som vanligt sen till arbetet. Efter en hektisk morgon och kaosartad lämning på förskolan sveper hon en kaffe latte. Väl på jobbet fungerar inte hennes passerkort, vad har hänt? En film om en arbetsmarknad under förändring.

 • 01:00Avsnitt 8 - Garm - renvallarhunden
  Djur, Dokumentär

  Garm är renskötaren Heikas närmsta arbetskamrat och bästa vän. Relationen bygger på ömsesidigt förtroende och ordlös kommunikation i en miljö som är full av potentiella faror. Mäktiga bilder långt inifrån väglöst land.

 • 01:00Avsnitt 9 - En vinglig leder en blind
  Djur, Dokumentär

  Många män har passerat i den nu åldrande skådespelerskan Gunvor Ponténs liv, men ingen har stannat lika fast och troget som den lilla spetsen Charlie. Under de senaste åren har han dock blivit både döv och blind. En film om ett lite udda kärlekspar.

 • 01:00Avsnitt 10 - Cerberus
  Djur, Dokumentär

  Afghanhunden Cerberus har en dödsdom hängande över sig. Hans matte Helena vet det. Men hon förstår inte hur hon ska kunna fortsätta att existera utan honom - hunden som en gång räddade hennes liv.