vidare till tv.nu

Dokumentär, Kriminalare

Ett lik i trädgården
Buried in the Backyard

7.2 IMDbUSA • Säsong 1, Avsnitt 7

Två universitetselever försvinner en dag spårlöst. Polisen fruktar att det rör sig om en våldtäktsman som härjar i staden. Fallet förblir ett mysterium i flera månader fram tills en dag då en tidigare dömd brottsling dyker upp på polisens radar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  Det var en varm sommardag i Seattle som polisen fann resterna av en styckad kropp på bakgården till ett hus på Canyon Road. Upptäckten skulle leda polisen tillbaka till ett gammalt mordmysterium och koppla en hel familj till händelsen.

  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  När Ron kommer hem från jobbet en natt är hans fru Lisa försvunnen. Två dagar senare hittas hon begravd nära parets hus. Polisen djupdyker i Lisa förflutna för att lokalisera mördaren och det visar sig att förövaren är en närstående till familjen.

  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  När en husägare hittar en kvinna begravd på hans tomt väcks ett 30 år gammalt mysterium till liv. För att lösa fallet måste polisen gå igenom alla ledtrådar på nytt, vilket leder de fram till en mördare som aldrig trodde att han skulle åka fast.

  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  En välkänd fastighetsförmedlare hittas mördad i en önskebrunn som ligger i anslutning till en av hennes fastigheter. När polisen sätter igång med utredningen visar det sig att hennes arbete resulterar i ett hav av misstänkta.

  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  I november 2007 åker Christine iväg till en gård med sina vänner. Några dagar senare får hennes mamma ett samtal om att hon är försvunnen. Mamman söker febrilt efter sin dotter men det dröjer två år tills hennes kropp hittas nergrävd vid ett hotell.

  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Ett par i Kalifornien planerar att renovera sin trädgård. Det som är tänkt som ett roligt projekt visar sig bli parets värsta mardröm när en död kropp hittas nergrävd. Det visar sig sedan att det inte är den enda personen som mördats på platsen.

  C More
 • Avsnitt 7 - Killer by the Coast
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  Två universitetselever försvinner en dag spårlöst. Polisen fruktar att det rör sig om en våldtäktsman som härjar i staden. Fallet förblir ett mysterium i flera månader fram tills en dag då en tidigare dömd brottsling dyker upp på polisens radar.

  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  Resterna av en okänd kvinna och hennes husdjur hittas nergrävt på en övergiven bakgård i södra Kalifornien. Polisen har inga spår att gå på fram tills att de tar hjälp av en veterinär för att lösa fallet. Frågan är om mördaren kommer att hittas?

  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  Det blir en annorlunda dag på jobbet för den amerikanska polisen när en son ber dem att söka efter hans försvunna pappa. Nya spår leder polisen till en gammal kvinna som visar sig vara lika bra på att baka pajer som att begrava män.

  C More
 • Avsnitt 10 - Hog Trail Murders
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  Ett par husägare får en mindre trevlig överraskning när deras hund gräver fram ett kranium på tomten. Polisens utredning visar att en seriemördare använder skogen runtom villaområdet för att få utlopp för sina sadistiska fantasier.

  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer