vidare till tv.nu
Fabriken inifrån

Fabriken inifrån
Inside the Factory

2015 • Dokumentär, Konsument • Storbritannien • Säsong 4, Avsnitt 4

Curryn är en av världens mest använda kryddblandningar. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Nottinghamshire som producerar 25 000 burkar currysås per dag. Samtidigt passar Cherry Healey på att lära sig mer om chilins historia.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
  • Säsong 1
  • Säsong 2
  • Säsong 3
  • Säsong 4
  • Säsong 5
  • Avsnitt 1
    Dokumentär, Konsument, S4:A1

    Hur går det till när kaffe tillverkas? Det får vi reda på när Gregg besöker en fabrik i Derbyshire som tillverkar 175 000 burkar snabbkaffe varje dag. Samtidigt tar Cherry reda på hur kaffe påverkar vår kropp och framförallt vår hjärna.

  • Avsnitt 2
    Dokumentär, Konsument, S4:A2

    Gregg besöker en fabrik i Manchester som producerar 700 000 toalettrullar varje dag och Cherry åker till ett reningsverk för att lära sig vad som händer med det vi spolar ner. Samtidigt tar Ruth reda på vad man använde innan toapappret fanns.

  • Avsnitt 3
    Dokumentär, Konsument, S4:A3

    Den tyska bratwursten är en av världens populäraste korvar - historiken Ruth tar reda på varför. Gregg besöker en korvfabrik i North Yorkshire och Cherry får lära sig hur man ska tillaga en korv för att få fram smakerna på bästa sätt.

  • Avsnitt 4
    Dokumentär, Konsument, S4:A4

    Curryn är en av världens mest använda kryddblandningar. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Nottinghamshire som producerar 25 000 burkar currysås per dag. Samtidigt passar Cherry Healey på att lära sig mer om chilins historia.

  • Avsnitt 9 - Fabriken inifrån del 9
    Dokumentär, Konsument, S4:A9

    Hur kommer det sig att ost luktar och ser ut så som det gör? Det får vi reda på när Cherry och Gregg beger sig till en ostfabrik. De lär sig om vikten av rätt bakterier och följer tillverkningsprocessen från början till slut.